Görüş Bildir
Haberler
Cumhuriyet Gazetesi Önündeki Önlem Devam Ediyor

Cumhuriyet Gazetesi Önündeki Önlem Devam Ediyor

FreiGeist
15.01.2015 - 13:08

Cumhuriyet gazetesinin bulunduğu sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Gazete çevresinde polisin aldığı güvenlik tedbirleri sürüyor. Sokak her iki yönden polis bariyerleriyle kapatıldı. Araçların yanı sıra yayaların girişine de izin verilmiyor. Sadece gazete ve çevresindeki iş yerlerinde çalışanlar bariyerlerden geçebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paris'te katliama uğrayan Charlie Hebdo çalışanları için çıkarılan ''Charlie Hebdo'' özel sayısından bir seçki yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi önünde dün protestolar olmuştu. Bazı gruplar gazete binası önünde eylem yapmış, 'Cumhuriyet gazetesi hesap verecek', 'Burası Türkiye, Fransa değil' şeklinde slogan atmıştı.

Polis, Cumhuriyet Gazetesi önünde önlem almıştı. O önlemler bugün de devam ediyor. Şişli İstiklal Sokağı araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Gazete çevresinde polisin aldığı güvenlik tedbirleri sürüyor. Sokak her iki yönden polis bariyerleriyle kapatıldı. Araçların yanı sıra yayaların girişine de izin verilmiyor. Sadece gazete ve çevresindeki iş yerlerinde çalışanlar bariyerlerden geçebiliyor.

Taner YENER | DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0