Görüş Bildir
Haberler
Çıkma teklifi nasıl edilir ?

Çıkma teklifi nasıl edilir ?

Dogukan Kara
28.04.2015 - 19:41 Son Güncelleme: 06.05.2015 - 23:22

Sevgi kutsaldır filan değilde direk konuya gireceğim. kız tavlaya bilmek erkekler için önemli bi unsur. bunun yanı sıra sevilmeye ihtiyacımız var berki öpülme yede ama bunu geçelim. birazdan size bir kaç tüyo vereceğim. hayat deneyimler ve mantıktan yola çıkarak. bazen karındaki baklavalar bir dil kadar değer görmüyor. diliniz dönüyosa tipiniz gergedana benzese de cillop gibi teklif edersiniz. başlıyorum.

Kaynak: http://cikmateklifi.gen.tr/cikma-tekl...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tekliften önce iyi bir çekicilik oluşturmalısın

Tekliften önce iyi bir çekicilik oluşturmalısın

bazı yakışıklı erkekler var ;brad pitt, francisco Lachowsi, bazen biz bile Abi adam ne kadar yakışıklı diyip biz niye böyle değiliz diyerek bi düşünürsünüz,  Adamlar çekici, parada var. ve haklısınız ama buradaki çekicilik o çekicilik değil karizmamı desem , entelektüel çekicilik mi desem, yani çok farklı boyut ve buda bizlere imkan sunuyor .sonuçta karşımızda-kide barbara palvin değil. ve çekiciliğiniz fikirler bile olabilir bu size kalmış. bu bahsettiğim çekiciliği tanışmanın ilk saniyelerinde karşı tarafa empoze etmelisiniz aksi halde kötü bir izlenim bilinçte ve kalır sonradan çok peşinden koşarsınız açıkcası.

Ona iltifat ederek daha iyi hissetmesini sağlayın

Ona iltifat ederek daha iyi hissetmesini sağlayın

Her kadın beğenilmekten hoşlanır.  Ancak aptal bir çocuk gibi değil, onu beğenen bir erkek gibi iltifatlarda bulunun. Bazı kadınlar vücutları dövme kaplı erkeklerden hoşlanabilir ancak onun kalbini güzel şeylerle de kazanabilirsiniz. nede olsa o sizin fevkalade,harikulade sevdiceğiniz olcak

Kendinize şekil düzen verin

Kendinize şekil düzen verin

Artık; sevgilim yok niye süsleneyim havasından çıkın. üstlerinizle güzel kombineler kurun. mümkünse sürekli dişlerinizi fırçalayın . gömlek tercih edin. saçlarınız büyüklerimizin deyimiyle 'inek yalamış' gibi nede 'it oynamış yonca tarlası' gibi olsun. saç tipinize göre şekil verin. yani olduğundan daha iyi olun.

Doğru zamanlama yapmalısın

Doğru zamanlama yapmalısın

Burası önemli bir kısımdır. çekicilikten sonra devam filmi gibi bir şey. çok ince bir çizgidir. yeterince gecikirseniz oluşturduğunuz çekicilik günden güne kaybolur kız acaba kanka olarak mı sandı filana girer. Baktın kızda sana karşı bir şeyler var. zarf atıyor. yapıştıracaksın teklifi . zamanlaman zekana göre değişir öyle bir zamanlama yap ki kız hayır diyemesin. demez zaten.

Özgün olmalısın

Özgün olmalısın

senden daha yakışıklı olabilirler, daha zeki,daha güçlü, daha  iyi ama hiçbiri sen değiller. hiçbiri sen olamayacak. o yüzden tamamen özgün olmalısın. mizahi yapın olmalı ve ciddiyette önemli.kimseye benzeme sevdiğine kendin olarak teklif et. hislerin ve bilinç altın sana yardım edecektir. ve diğerlerinden farklı olun. sempatiklik ve eğlenceli olmak iki anahtar cümle. Diliniz dönecek. güzel alıntılar yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

basit ve salak tavlarcasına teklif ögeleri kullanmayın

basit ve salak tavlarcasına teklif ögeleri kullanmayın

+9 salak tavlama itemi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0