Görüş Bildir
Haberler
Çevik Bir Hakkında Tahliye Kararı!

Çevik Bir Hakkında Tahliye Kararı!

Ulaş
01.08.2022 - 18:44

28 Şubat davasında hakkında verilen müebbet hapis cezası onanan ve 21 Ağustos 2021'den bu yana cezaevinde tutulan Çevik Bir hakkında tahliye kararı verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

28 davasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan ve 21 Ağustos 2021'den bu yana cezaevinde tutulan Çevik Bir hakkında tahliye kararı verildi.

Dönemin genelkurmay ikinci başkanı emekli orgeneral Çevik Bir'in de aralarında olduğu 14 emekli general, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası kararlarını onamasının ardından cezaevine girmişti.

Generallerin ilerlemiş yaşları nedeniyle yaşadıkları sağlık sorunları, infaz erteleme ihtimalini gündeme getirmişti. Sağlık sorunları olan emekli generaller Çetin Doğan ve Vural Avar için de Adli Tıp Kurumu'na sevk kararı alınmıştı. Çevik Bir, tedavisinin cezaevi şartlarında yapılıp yapılamayacağına karar verilmesi üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. (

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
15
13
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yolgezen61

o zamanlar uğur mumcu canla başla mücadele ediyordu. 28 şubat devletin ve hükümetin MGK'da alınan ortak kararlar uyarınca fetö başta olmak üzere cemaatlerle ... Devamını Gör

Çevik Bir

Allah uzun ömür versin paşam.