Görüş Bildir
Haberler
Canlı Yayın Uygulaması Periscope Nihayet Android'de!

Canlı Yayın Uygulaması Periscope Nihayet Android'de!

Batuhan
26.05.2015 - 17:29 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 20:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter tarafından satın alınan canlı yayın uygulaması Periscope, iOS’ten sonra Android platformuna da geldi. Android kullanıcıları bugünden itibaren uygulamayı indirip kullanmaya başlayabilirler.

Ocak ayında Twitter bünyesine katıldıktan sonra hızla büyümeye devam eden Periscope, henüz ilk 10 gününde 1 milyon kullanıcıya ulaşarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Mobil cihazlardan canlı yayın yapmanın en kolay yollarından biri olan uygulama iOS’ten sonra nihayet Android kullanıcılarıyla da buluştu.

Twitter’la uyumlu çalışan uygulamayı indirdikten sonra öncelikle Twitter arkadaşlarınızın kanalları olmak üzere takip etmeniz gereken kanallar otomatik olarak öneriliyor. Bu seçeneği atlayıp ekranı sağa doğru kaydırdığınızda, o anda dünyanın çeşitli yerlerinde aktif olan kanalları izleyebilir veya kendi yayınınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Canlı yayın sırasında interaktif iletişim de ön planda. Yayın esnasında yapılan yorumlar, yayıncıya gerçek zamanlı olarak iletiliyor.

https://twitter.com/periscopeco/status/603207768808398848

Android 4.4 ve üzeri cihazlarla uyumlu çalışan Periscope uygulaması Google Play’da yayınlansa da ülkemizde henüz kullanıma sunulmadı. İlerleyen saatlerde uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0