Görüş Bildir
Haberler
Büyük Merakla Beklediğimiz Yabancı Dizilerin 2021 Yılında Yayınlanacağı Tarihler

Büyük Merakla Beklediğimiz Yabancı Dizilerin 2021 Yılında Yayınlanacağı Tarihler

22.12.2020 - 14:00

2021 yılında yayınlanacak büyük bir merakla beklediğimiz dizilerin çıkış tarihlerini sıraladık. Hangi dizi ne zaman başlıyor, yayın tarihleri ne zaman gelin hep birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Cobra Kai / 3. sezon / 8 Ocak

19. Cobra Kai / 3. sezon / 8 Ocak

Şimdi sırada yeni sezon var. Üçüncü sezon, 8 Ocak 2021 tarihinde prömiyer yapacak. Netflix'in yayınladığı sinopsise göre üçüncü sezonda, ikinci sezonun sonunda lisede meydana gelen sarsıntıların yansımaları ele alınacak. Miguel (Xolo Maridueña) komadayken, Daniel ve Johnny'nin Miguel’in içinde bulunduğu durumdan ne kadar sorumlu olduklarını yeniden değerlendirmeleri ve öğrencileri için yeni bir sayfa açmanın yolunu bulmaları gerekecek. 

Kaynak

18. American Gods / 3. sezon / 10 Ocak

18. American Gods / 3. sezon / 10 Ocak

Diziye ev sahipliği yapan Amerikan kablolu kanalı Starz, yaptığı açıklamayla American Gods’ın 3. sezonunun 10 Ocak 2021‘de izleyici ile buluşacağını duyurdu. 2. sezonu 28 Nisan 2019’da sonlanan dizi, neredeyse iki yıl ara vermiş olacak.

Kaynak

17. Disenchantment / 3. Kısım / 15 Ocak

17. Disenchantment / 3. Kısım / 15 Ocak

The Simpsons ve Futurama’ın yaratıcısı Matt Groening’in Netflix animasyonu Disenchantment 3. sezon için hazır. Orta çağ komedisi sunan yapım bizi bir kez daha türlü aksiliklerle dolu bir maceranın ortasına götürmeye hazırlanıyor. Şimdilik net bir tarih paylaşılmasa da yeni sezonun 2020‘de geleceği Netflix’in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla müjdelendi. 

Kaynak

16. Servant / 2. sezon / 15 Ocak

16. Servant  / 2. sezon / 15 Ocak

M. Night Shyamalan‘ın Wayward Pines’tan yıllar sonra dizi dünyasına geri döndüğü Servant, 28 Kasım’da Apple TV+‘ta izleyici ile buluştu. M. Night Shyamalan’ın yapımcısı olduğu ve bazı bölümlerini yönettiği dizi, kısa sürede kendi hayran kitlesini yaratmayı başarırken, yayınlanan her bölümüyle izleyiciyi gizemli olayların içerisine sürükledi. Tek mekânda geçen ve 90’lı yılların gerilim filmlerini hatırlatan dizi, özellikle karakterlerin psikolojilerini çok iyi bir şekilde yansıtmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak

15. Batwoman / 2. sezon / 17 Ocak

15. Batwoman / 2. sezon / 17 Ocak

Karakterin yeni sahibi Javicia Leslie, doğrudan doğruya Ruby Rose’un bıraktığı yerden Kate Kane karakterini canlandırmayacak. Onun yerine yeni bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Bu yeni karakterin çok daha farklı bir geçmişi bulunacak. Kate Kane’in aksine, Ryan Wilder adlı yeni karakterimiz Gotham’ın kirli tarafını da görmüş, pis işlere de bulaşmış ancak kişiliğini oluşturan etik değerlere sadık kalmıştır. Zaman zaman polisle de ters düşen Wilder, bir noktada adaleti kendi sağlamaya karar verecektir.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Riverdale / 5. sezon / 20Ocak

14. Riverdale / 5. sezon / 20Ocak

Riverdale 5. sezonundan evvel, 4. sezondan geriye kalan son 3 kısım yayımlanacak. Her sezonu 22 kısımdan oluşan dizinin bu sezonu, Koronavirüs sebebiyle daha az kısma sahip olabilir. Aynı zamanda Lili Reinhart, yeni sezonda 7 senelik bir zaman atlaması olacağını da doğruladı.

Kaynak

13. Snowpiercer / 2. sezon / 25 Ocak

13. Snowpiercer / 2. sezon / 25 Ocak

Snowpiercer, daha yayınlanmaya başlamadan önce 2. sezon onayını almıştı. Bu yüzden yaratıcı ekibi 2. sezonu şekillendirmek için zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Buna bir de dizinin yayın tarihinin defalarca ertelenmesi eklenince, daha ilk sezon yayınlanmaya başlamadan 2. sezonun önemli bir kısmı çekildi. Bu da pandemi şartlarına rağmen dizinin çok ara vermeden ekranlara dönmesinin önünü açtı.

Kaynak

12. The Flash / 7. Sezon / 23 Şubat

12. The Flash / 7. Sezon / 23 Şubat

Koronavirüs salgını nedeniyle 6. sezon içeriğinde yarım kalan hikâyelerin devam ettirilmesi gerekmeyebilir. Çünkü yapım son zamanlarda yaşanan evrensel olaylara odaklanmaya hazırlanıyor.

Kaynak

11. Grey's Anatomy / 17. sezon / 4 Mart

11. Grey's Anatomy / 17. sezon / 4 Mart

Dizi tarihinin en başarılı ve uzun soluklu tıbbi dramalarından Grey's Anatomy, yeni sezonunu koronavirüs salgınına ayıracak.

Kaynak

10. The Mandalorian / 3. sezon / 25 Aralık

10. The Mandalorian / 3. sezon / 25 Aralık

Star Wars evreninde geçen ilk live-action dizi olan ve geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla büyük ses getiren The Mandalorian, 30 Ekim’de 2. sezonuyla ekranlara döndü. Iron Man, The Jungle Book, The Lion King yeniden çevrimi gibi filmlerin yönetmeni olan Jon Favreau‘nun yaratıcısı olduğu dizi, ilk sezonunda olduğu gibi 2. sezonunda da izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Disney+‘ın hızla büyümesinde kritik bir rol üstlenen dizinin 2. sezonu yayınlanmaya devam ederken, 3. sezon için de hazırlıklara başlandı. Disney+’ın bir numaralı cazibe unsuru olan The Mandalorian’ın sezonları arasındaki arayı açmamaya özen gösteren Disney, 3. sezonu da 2. sezon sona erdikten yaklaşık bir yıl sonra izleyicilerin beğenisine sunacak.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekimlerine başlanan ama 2021'in hangi ayında yayınlanacağı belli olmayan diziler ise şöyle:

9. You / 3. Sezon

9. You / 3. Sezon

You için çalışmaların 2021’in nisan ayına kadar bitmesi bekleniyor. Eğer herhangi bir aksilik çıkmazsa, önümüzdeki yılın sonlarına doğru You’nun 3. sezonunun yayınlanması bekleniyor.

Kaynak

8. Sex Education / 3. Sezon

8. Sex Education / 3. Sezon

Dіzіnіn önсеkі іkі ѕеzоnu Осаk dönеmіndе уауınlаnmıştı. Ancak Koronavirüs yüzünden bu sene ocak ayında yayınlanması imkansız görünüyor.

Kaynak

7. Narcos: Mexico / 3. Sezon

7. Narcos: Mexico / 3. Sezon

Üçüncü sezon, Felix’in imparatorluğunun parçalanmasından sonra çıkan savaşı inceleyecek. Yeni bağımsız karteller, siyasi kargaşadan ve artan şiddetten kurtulmak için mücadele ederken, yeni nesil Meksika kralları ortaya çıkacak. Üçüncü sezonun geri dönen oyuncu kadrosunda Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda ve Gorka Lasaosa yer alıyor.

Kaynak

6. Lucifer / 5. Sezon Part 2

6. Lucifer / 5. Sezon Part 2

Lucifer 5. sezon 2. kısmın 2021'in ilk aylarında izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Locke & Key / 2. Sezon

5. Locke & Key / 2. Sezon

İkinci sezon birinciyi takip edecek olsaydı, bu, Locke & Key’in bir sonraki sezonunun Eylül 2021’de geleceği anlamına gelir. Yani şimdilik, en azından Eylül 2021 , Locke & Key için tahmin ettiğimiz en erken olası çıkış tarihi. 

Kaynak

4. The Handmaid's Tale / 4. Sezon

4. The Handmaid's Tale  / 4. Sezon

Yakın zamanda yayınlanan tanıtım fragmanıyla 2017 yılında başladığından beri her yıl yeni bir sezonla izleyici karşısına çıkan dizinin bu kez salgın nedeniyle bir yıldan fazla ara vermek zorunda kalacağını gösterdi. Çünkü fragmanda yer alan bilgiler, 4. sezonun 2021’de yayınlanacağını doğruladı.

Kaynak

3. Ozark / 4. Sezon

3. Ozark / 4. Sezon

Karakterlerini derin bir girdabın içerisine sürükleyen, hangi karakterlerine çıkış tabelasını göstereceği merak konusu olan Ozark, 4. sezonuyla ekranlara veda edecek. Önceki sezonlardan farklı olarak dizinin 14 bölümden oluşan 4. ve son sezonu, yedişer bölüm olmak üzere iki parça hâlinde Netflix’te izleyici ile bulaşacak.

Kaynak

2. Better Call Saul / 6. Sezon

2. Better Call Saul / 6. Sezon

Dizinin yayınlanan son sezonu olan 5. Sezon 2020 senesinin Şubat ayında AMC’de yayınlandı. Dizinin 6. Sezonunun ise 2021 senesinin yine ilk aylarında AMC ekranlarında olacağı düşünülüyor. Yeni sezonda da eski sezonlarda olduğu gibi 10 bölüme yer verileceği ve bu sezonun dizinin final sezonu olacağı aktarılanlar arasında yer alıyor.

Kaynak

1. Stranger Things / 4. Sezon

1. Stranger Things / 4. Sezon

Stranger Things 4. sezonu yine kış aylarının başında geçecek. Bunun için de önümüzde yine ekim ya da kasım ayları ihtimali var. En mantıklı tahmin Ekim ya da Kasım 2021 tarihleri arasına beklenti oluşturmak.

Kaynak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
37
18
15
12
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Mükemmel bir çalışma olmuş. Sayenizde 2021'de yayınlanacak dizilerin hangi tarihte yayınlanacağını yine öğrenememiş olduk.

k4dir

Stranger Things & Better Call Saul sabırsızlıkla bekliyorum.

Heisenberg

Better Call Saul'un son sezonunda Walter White'ı görür müyüz acaba? :)