Görüş Bildir
Haberler
Bundesliga'da Sezonun 11'i Açıklandı

Bundesliga'da Sezonun 11'i Açıklandı

Fatih
25.04.2014 - 20:40

Bundesliga'da Sezonun 11'i Açıklandı

Bundesliga'nın resmi internet sitesi tarafından yapılan oylama sonucunda seçilen sezonun karmasında temsilcimiz Nuri Şahin de yer aldı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5119/gale...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Manuel Neuer - Bayern Münih

Bayern Münih'in deneyimli kalecisi Neuer, açık ara ligin en az gol yiyen kalecisi olurken yüzde 81 şut kurtarma oranı ve 14 maç gol yememe başarısıyla göz doldurdu.

Atsuto Uchida - Schalke

Bundesliga'daki ikinci sezonunu geçiren Japon sağ bek, savunma katkısı dışında yaptığı dört asistle de takımının kilit isimlerinden birisi oldu.

Sokratis - Borussia Dortmund

Özellikle Neven Subotic'in sakatlandığı dönemdeki formuyla göz dolduran Sokratis, ikili mücadelelerde yüzde 65'lik top kapma becerisiyle dikkat çekti.

Mats Hummels - Borussia Dortmund

Zaman zaman sakatlıklarla boğuşsa da Borussia Dortmund, Hummels'in oynadığı maçlarda kazanabileceği 60 puanın 49'unu hanesine yazdırdı.

David Alaba - Bayern Münih

Sezon başından bu yana sadece 14 faul yapan Avusturyalı yıldız, kaydettiği 5 asist ve duran toptan attığı gollerle Bayern Münih'in parlayan isimlerinden birisi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nuri Şahin - Borussia Dortmund

İlkay Gündoğan'ın sakatlığı nedeniyle görev alamadığı 2013-14 sezonunda Dortmund'un kurtarıcı ismi Nuri Şahin oldu. Sezon boyunca tüm maçlarda forma giyen tek Dortmundlu olan milli futbolcumuz, takımda en çok topla buluşan isim olarak da kendisini gösterdi.

Philipp Lahm - Bayern Münih

Guardiola'nın gelişiyle birlikte bek pozisyonundan orta alan geçen Lahm, maç başına 94 kez topla buluşurken yüzde 92'lik pas isabet oranı yakaladı.

Franck Ribery - Bayern Münih

Bu sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle sadece 21 maçta görev alan Ribery, 9 gol ve 11 asistlik katkısıyla takımının erken şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

Arjen Robben - Bayern Münih

Önceki sezonlarda sakatlık nedeniyle takımını zaman zaman eksik bırakan Robben, 2013-14 sezonunda 10 gol ve 6 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Marco Reus - Borussia Dortmund

Reus'un geçtiğimiz sezonki performansının üzerine çıkacağını çok az kişi bekliyordu. Sezon başından bu yana 199 kez rakip kaleyi yoklayan Reus, 15 gol atıp 12 de asist yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robert Lewandowski - Borussia Dortmund

Gelecek sezon Bayern Münih forması giyecek olması nedeniyle kendi taraftarından dahi tepki gören Lewandowski, 30 maçta 18 gol atıp 8 de asist yaparken 105 kez ile ligin en çok şut atan ismi oldu. Polonyalı forvet, Dortmund formasıyla 100 gol barajını da aştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın