Görüş Bildir
Haberler
Bugün Sağlık Ocakları Açık mı, Kapalı mı? Ocak Sağlık Ocakları Hizmet Veriyor mu?

Bugün Sağlık Ocakları Açık mı, Kapalı mı? Ocak Sağlık Ocakları Hizmet Veriyor mu?

Bütün ülkeyi etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava vatandaşlara zorlu anlar yaşatıyor. İstanbul'da dün öğleden sonra etkili olan yoğun kar, ulaşımda ve sağlanan hizmetlerde aksamalara yol açtı.  İstanbul Valiliği'nden yoğun kar yağışına ilişkin alınan önlemlere yönelik açıklamalar art arda geliyor. Yapılan açıklamalarda bugün kamu kurumlarının idari izinli olacağı bildirildi. Peki, bugün sağlık ocakları açık mı? 25 Ocak hastaneler ve sağlık ocakları açık mı, kapalı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valiliği, etkili olan kar yağışı nedeniyle alınan önlemleri vatandaşlara duyurmaya devam ediyor. Yapılan açıklamalarda kamuda görevli memur, işçi ve diğer personeli bugün idari izinli olacağı duyurulmuştu. Peki, sağlık ocakları açık mı? 25 Ocak hastaneler açık mı, kapalı mı?

25 Ocak Sağlık Ocakları Açık mı?

25 Ocak Sağlık Ocakları Açık mı?

Vali Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, 'Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır' ifadelerini kullandı. Sağlık ocakları ve hastaneler 25 Ocakta açık olacak. Vatandaşlar sağlık kurumlarından hizmet almaya devam edebilecekler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın