Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin Yüzde Kaç Stark Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Test Senin Yüzde Kaç Stark Olduğunu Söylüyor!

Nsycl
13.05.2016 - 15:39

Hepimizin dört gözle beklediği Game Of Thrones'un yeni sezonu nihayet başladı! Biz de bu testimizde belki de en sevilen hanedan olan Stark ailesini ele aldık. Bakalım sen ne kadar Stark'sın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sana verilen görevde fark etmeden bir hata yaptın ve biri fark edip bu konuda sana fırça çekti. Tepkin ne olurdu?

2. Her zaman yanında tutacağın savunma aletin ne olurdu?

3. En iyi arkadaşın tarafından arkandan vuruldun. İlk tepkin ne olurdu?

4. Bir insanın sahip olabileceği en değerli hususi özellik nedir sence?

5. Westeros'ta nerede yaşardın peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En büyük zaafını öğrenelim.

7. Peki senin için önem sırası desek hangi şıkkı seçerdin?

8. Peki hangisi olmak isterdin?

9. Hangisine dayanamazsın peki?

10. Dürüst ol. Para mı güç mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen %100 Starksın!

Senin damarlarından resmen Stark kanı akıyor. Olaylara verdiğin tepkiler olsun, ailene olan düşkünlüğün olsun. Stark ailesinden olmayı gerçekten hak ediyorsun! Sen her zaman sakin kalmayı kaba yollara tercih eden bir insansın. Ama eğer illa ki iş oraya gidecekse karşı tarafın pek de şansı yok. Bazen çevrendekileri çok fazla düşünmen ve güven duygun yüzünden canın yanabilir ama bu seni asla üzmesin çünkü sen direkt bir insansın ve bununla gurur duyuyorsun!

Sen %60 Starksın!

Stark soyundan aldığın birçok özelliğin var ve bunları gündelik hayatına çok fazla yansıtıyorsun. Belki Starklar kadar güven ve hoşgörü çerçevesinde ilerlemiyorsun ama bunun da sana artıları olmuyor değil. Bazen hırslı ve bencil olduğun durumlar olabiliyor ve bu çok normal. Çok güvendiğin insanlara hiç düşünmeden sırtını dayayabiliyorsun ama sen yine de biraz dikkatli ol. Sonuçta taht oyunlarında ya kazanırsın ya ölürsün.

Sen %40 Starksın!

Pek Stark olduğun söylenemez, ama onlardan aldığın güzel özellikler de yok değil. Stark olmaman kötü biri olduğun anlamına gelmez ama sen duygularından çok mantığı ile hareket eden, sevdiklerinden çok tek tabanca takılmayı seven biri olabilirsin. Bu da bir güçtür ve kendinle gurur duy!

Sen Stark'dan çok Lannister'sın

Doğruyu söylemek gerekirse sen Stark değilsin. Ve zaten pek Stark olmak isteyen bir halin de yok gibi. Lannister'lık sana daha uygun görünüyor. Sen duygularından çok mantığını kullanan bir insansın. Bazılarına göre taş kalpli görünebilirsin ama olaylara bakışındaki gerçekçiliğin her zaman seni öne çıkaran bir özellik. Paranın ve zekanın çözemeyeceği çok az şey var diyebiliriz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
595
288
124
44
27
25
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugi

para=güç güç=para hangisini seçsem bilemedim

Elif İlke

Sen %100 Starksın! Senin damarlarından resmen Stark kanı akıyor. Olaylara verdiğin tepkiler olsun, ailene olan düşkünlüğün olsun. Stark ailesinden olmayı ge... Devamını Gör

Arc noise

%100 stark ama mümkünse Sansa olmasın.