Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin Hakkında Bir Pozitif, Bir de Negatif Gerçeği Ortaya Koyuyor!

etiket Bu Test Senin Hakkında Bir Pozitif, Bir de Negatif Gerçeği Ortaya Koyuyor!

Yung Boş Ada
25.02.2016 - 17:58 Son Güncelleme: 26.07.2022 - 10:59

Karşında iki seçenek var, yani iki test! Birini çözüp bir kendin hakkında bir pozitif gerçeği öğrenebilirsin, diğerini çözersen de kendin hakkında bir negatif gerçeği öğreneceksin! Hadi bakalım!

NOT: Unutma! Bir testi çözdükten sonra sayfayı yenileyerek diğer seçeneği seçersen diğer testi de çözebilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi sen pozitif yanını mı öğrenmek istiyorsun yoksa negatif yanını mı, söyle bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlk olarak bir şekil seç!

Şimdi de içini sevinçle dolduran bir kare seç!

Peki hangi emoji senin aklına "eğlence"yi getiriyor?

Bu evlerden hangisinde yaşamak senin için rüya gibi olurdu?

Bir de renk seç o zaman!

Pozitif yanını öğrenmek için son olarak bir de materyal seç!

Hadi bu el işaretlerinden birini seç!

Bu görüntülerden hangisi senin huzursuz hissetmene neden oluyor?

Dokunmak için bir şey seç hadi!

Şu an nasıl hissettiğini en iyi yansıtan seçenek hangisi?

Bir leke seç şimdi de!

Son olarak, bu hayvanlardan hangisine kendini daha yakın hissediyorsun?

Pratiklik ve yaratıcılıkta uzaysın!

Pratiklik ve yaratıcılıkta uzaysın!

Sen inanılmaz derecede pratik ve yaratıcı bir insansın! Karşına çıkan her türlü soruna anında zekice ve pratik çözümler üreterek o durumdan kurtulmayı hep başarıyorsun. Dahası inanılmaz hayal gücün ve yaratıcılığınla da dokunduğun her şeyi güzelleştiriyor ve her durumda fark yaratmayı başarıyorsun! Diğer özelliğin için aşağıdaki teste devam et hadi!

Fedakarlık senin göbek adın!

Fedakarlık senin göbek adın!

Sen gerçekten bu dünyadaki en fedakar insanlardan birisin. Bir kere empati yeteneğin çok yüksek, bu yüzden de etrafında kendini kötü hisseden veya kötü durumda olan birini gördüğün zaman ister istemez ona yardım etmeden, onu daha iyi bir hale getirmeden rahat edemiyorsun. Çoğu zaman da başkalarının dertlerini kendininkilerin bile önüne koyuyorsun. Bu özelliğin seni etrafında en çok sevilen insan yapıyor, bizden söylemesi! Diğer özelliğin için aşağıdaki teste devam et hadi!

Çocuklar gibi şensin!

Çocuklar gibi şensin!

Sen hayatının her anında adeta çocuklar gibi şensin! Yüzünü asık görmek neredeyse imkansız. Bunun nedeni de her durumda daima en parlak ve umutlu yere odaklanıyor olman; çok zor bir şey bu aslında, fakat senin için değil! Diğer yandan sen bu içindeki neşeyi, enerjiyi ve pozitifliği etrafındakilere de çok güzel bir şekilde aktarıyorsun. Etrafında asla asık suratlı insanların olmasına izin vermiyor, anında morallerini düzeltiyorsun hepsinin! Hayatın tadını en çok sen çıkarıyorsun be güzel kardeşimiz! Diğer özelliğin için aşağıdaki teste devam et hadi!

Sülalen rahat senin!

Sülalen rahat senin!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en rahat insanlardan birisin! Kafana hiçbir şeyi takmaz, seni strese sokacağını düşündüğün her şeyden anında uzaklaşırsın. Birileriyle tartışmaktan da ölümüne nefret edersin, bu yüzden de genelde tartışma ortamlarında espriler yaparak havayı hep yumuşatmaya çalışırsın. Sana bir şey söyleyelim mi, sen kolay kolay yaşlanmazsın güzel dostumuz! Diğer özelliğin için aşağıdaki teste devam et hadi!

Tam bir realist!

Tam bir realist!

Sen gerçek bir realistsin! Boş hayallere kapılarak kendini hayal kırıklığına asla uğratmazsın: Çünkü sen kendinin güçlü yanlarının da güçsüz yanlarının da farkında olan bir insansın. Bu sayede de yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının tam anlamıyla farkındasın. Keşke hepimiz senin kadar net bakabilsek hayata! Diğer özelliğin için aşağıdaki teste devam et hadi!

Dürüstlük abidesi!

Dürüstlük abidesi!

Sen gerçekten günümüzde nadir bulunan insanlardan birisin, çünkü dürüstsün! Ne düşünüyorsan anında söyler, dolambaçlı laflara ve çeşitli oyunlara ihtiyaç duymazsın. Ayrıca yalandan hiçbir şeyden etmediğin kadar nefret edersin, bu da seni inanılmaz güvenilir bir insan yapıyor. İnsan senin ağzından çıkan hiçbir laftan şüphe duymaz, çünkü kurduğun her cümlenin içinden geldiğini ve son derece samimi olduğunu bilir. Keşke herkes senin gibi olsa be güzel insan! Diğer özelliğin için aşağıdaki teste devam et hadi!

Az biraz kıskançsın!

Az biraz kıskançsın!

Evet, çok güzel bir özelliğe sahipsin yukarıda söylediğimiz gibi. Fakat bununla birlikte bir kötü özelliğin de var: O da kıskançlık! Sen her şey senin istediğin gibi olsun istiyorsun ve ne istersen anında senin olsun istiyorsun. Ama maalesef her zaman her istediğimize ulaşamıyoruz ve bu durum sende inanılmaz bir sinir ve kıskançlık yaratıyor. Senin olmasını istediğin şeylerin başkalarında olduğunu görmek midende kramplar oluşmasına neden oluyor. Ancak hiç üzülme, bunu engellemek senin elinde!

Biraz fazla çekingensin!

Biraz fazla çekingensin!

Evet, çok güzel bir özelliğe sahipsin yukarıda söylediğimiz gibi. Fakat bununla birlikte bir kötü özelliğin de var: O da biraz fazla çekingen olman! Etrafında çok fazla insan olduğu zaman bir türlü rahat edemiyorsun, susup oturuyorsun sadece. Kendini doğru bir şekilde ifade etmekte de zorlanıyorsun. Özellikle bu insanlar çok iyi tanımadığın insanlarsa! Ama en yakın arkadaşlarınla, yani çok yakından tanıdığın insanlarla birlikteyken içindeki gerçek seni ortaya çıkarabiliyorsun!

Dikkatin kuş gibi uçup gidiyor anında!

Dikkatin kuş gibi uçup gidiyor anında!

Evet, çok güzel bir özelliğe sahipsin yukarıda söylediğimiz gibi. Fakat bununla birlikte bir kötü özelliğin de var: O da konsantrasyon problemin! Uzun bir süre hiçbir şeye odaklı kalamıyorsun adeta, sürekli başka şeylerle ilgileniyor, kendini oyaladıkça oyalıyorsun. Bu da çoğu zaman yapman gereken şeyleri geciktirmene sebep oluyor. Bizce dikkatini toplamak için bir şeyler yapmalısın!

Kendini fazla hafife alıyorsun!

Kendini fazla hafife alıyorsun!

Evet, çok güzel bir özelliğe sahipsin yukarıda söylediğimiz gibi. Fakat bununla birlikte bir kötü özelliğin de var: O da kendini bir türlü ciddiye almama huyun! Aslında içten içe yapabileceklerinin farkındasın, kendi potansiyelini biliyorsun. Fakat sen başarısızlıktan ve bu başarısızlıkla birlikte insanlardan gelecek olan yorumlardan korkuyorsun. Bu yüzden de çoğu zaman 'ben bunu zaten yapamam ki' kafasına giriyorsun. Bunu yapma, kendine güven! Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut! Bunu çok iyi biliyorsun.

Strese çok çabuk yenik düşüyorsun!

Strese çok çabuk yenik düşüyorsun!

Evet, çok güzel bir özelliğe sahipsin yukarıda söylediğimiz gibi. Fakat bununla birlikte bir kötü özelliğin de var: Strese karşı hemen gardını indirmen! Bazı şeyleri gerektiğinden daha çok düşünüyor ve kendini ister istemez strese sokuyorsun. Hatta bazen durumun seninle hiçbir alakası olmasa bile, senin yapabileceğin hiçbir şey olmasa bile inanılmaz strese sokuyorsun kendini ve hatta kapana kısılmış gibi hissediyorsun. Bunu yapmayı en kısa zamanda bırakmalısın, stres birçok hastalığın sebeplerinden birisi, unutma!

"Elalem ne der" korkusu!

"Elalem ne der" korkusu!

Evet, çok güzel bir özelliğe sahipsin yukarıda söylediğimiz gibi. Fakat bununla birlikte bir kötü özelliğin de var: O da maalesef biz Türklerin çoğunluğunda olan 'Elalem ne der' korkusu! Başkalarının senin hakkında düşüncelerini ve sözlerini çok fazla önemsiyorsun. 'Ya beni sevmezlerse, ya rezil olursam, aptal durumuna düşersem' diye çok fazla düşünüp kendini sürekli panik ediyorsun. Dahası, kendin olmaktan çıkıp başkalarına göre yaşamaya başlıyorsun. Fakat bunu yapmamalısın, seni sen olduğun için sevecek insanlar daima var! Bu yüzden de kendini kısıtlamaktan vazgeç ve olduğun gibi davran, kimsenin ne düşündüğünü de umursama!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7642
2109
1293
1016
422
354
116
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın