Görüş Bildir
Haberler
Bu Terörü Durdurun !

Bu Terörü Durdurun !

silviya alaskarova
30.10.2014 - 13:59 Son Güncelleme: 30.10.2014 - 15:09

Bu Terörü Durdurun !

BU TERÖRÜ

DURDURUN !

Afyonkarahisar’da Minibüs hatları ve Özel Halk Otobüsleri arasında yine kavga çıktı. Vatandaşlar, Vali Güner’den artık bu sürtüşmeye bir çözüm bulmasını istiyorlar. Minibüs esnafı olaylardan sonra kontak kapatırken, bugünde kontak kapatmaya devam edecekleri öğrenildi

ŞANLI’NIN BOĞAZINI SIKTI

Dün sabah saatlerinde olayları fitilleyen ilk hareket, Ataköy Minibüs Hat sahibi bir kişinin Turex/Saygı Şirketlerinin yetkilisi Galip Şanlı’nın boğazını sıkmasıyla başladı. Şanlı’nın boğazını sıkan kişi daha sonra minibüsüne girip araçtan bir şey almak üzereyken araç içerisinde yolcu olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yumruklandı. Minibüs sahibinin olay yerine diğer arkadaşlarını çağırmasıyla bir anda ortalık karıştı.

İKİ TUREX YETKİLİSİ YARALANDI

Sahipata Polis Karakoluna şikayet için giden Turex / Saygı şirket yöneticileri Galip Şanlı ve Bülent Saygı’nın etrafı ellerinde sopalar ve biber gazları olan onlarca kişi tarafından sarıldı. Bu sırada bazı Turex / Saygı şirketi elemanları yaralandılar. Polis güvenlik gerekçesiyle Turex / Saygı şirket yetkililerini Milli Birlik Karakoluna ifade vermeleri için yönlendirdi. Olay yerine sevk edilen Çevik Kuvvet ekipleri kalabalığı dağıtmak için yoğun bir uğraş verdiler.

BULVARI ULAŞIMA KAPATTILAR....

Darp edilen Turex / Saygı şirket yöneticilerinin ifadelerinin alındığı dakikalarda ise Minibüs şöförleri Gün Sazak Bulvarında toplanmaya başladılar. Olayların büyüme ihtimali nedeniyle çok sayıda Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube ekipleri sevk edildi. Polisin araya girmesiyle önlenen olaylarda 100'ü aşkın polis kavşakta uzun süre güvenlik önlemi aldı. Kavganın ardından olayı protesto eden minibüs şoförleri Gün Sazak Bulvarı'nı da bir süreliğine trafiğe kapattı.

BİTSİN ARTIK BU KAVGALAR...

Turex şirketinin Afyonda faaliyete başlamasından itibaren taşıma fiyatlarının anormal şekilde yükselmesinin önüne geçildiğini ifade eden vatandaşlar, bu kavgaların artık sona ermesini istiyorlar. Vali Güner’in bu kavgaları sona erdirmesini isteyen vatandaşlar, ‘Turex olmasaydı bugün minibüs fiyatları belki 3 lira olacaktı. Herkes kendi rızkının peşinde. Her iki tarafında halkı düşünmesi lazım. Huzursuz olan halk. Yeter artık bu kavgalar Afyona yakışmıyor’ dediler.

Kaynak: http://www.afyonkarahisar.com.tr/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0