Görüş Bildir
Haberler
Bu İnsanlık Testinden Geçebilecek misin?

etiket Bu İnsanlık Testinden Geçebilecek misin?

Yung Boş Ada
26.01.2016 - 18:29

Sence gerçekten ne kadar iyi bir insansın hiç düşündün mü? Bizce mutlaka düşünmüşsündür. İşte sana bu sorunun cevabını vereceğiz şimdi! Hazır mısın? Hadi! Hemen testi çöz ve ne kadar iyi bir insansın öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Hangi durumda yalan söylersin?

2. Diyelim ki birisi canını çok kötü yaktı, sana asla affedemeyeceğin bir şey yaptı. Ne yaparsın?

3. Bir arkadaşın evine misafir olarak geldi. Bir hafta sonra evde bir eşyanı hiçbir yerde bulamıyorsun, her yeri aradın ama yok! Daha sonra bir baktın ki kaybettiğin eşyanın aynısı o arkadaşında: Ne yaparsın?

4. Daha önce hiç birine zarar verdin mi? Ya da içten içe bunu çok istedin mi?

5. Hangi durumda sevgilini aldatırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sokakta yürürken bir evsiz gördüğün zaman ne yaparsın?

7. Artık giymediğin kıyafetlerini, kullanmadığın eşyalarını ne yapıyorsun?

8. Son olarak: Sence bu mesleklerden en kutsalı, en önemlisi hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsan gibi insansın be!

İnsan gibi insansın be!

Sen adeta bu dünyaya iyilik getirmek için gelmiş, tamamen iyiliğe hizmet etmek için yaratılmışsın. Kalbinde kötülüğün tek bir kırıntısı bile yok. İçinde bulunduğumuz dönemde senin gibisine rastlamak neredeyse imkansızken seni bulmak bizi inan çok mutlu etti! Sakın değişme, içindeki o sevgiyi ve iyiliği sakın kaybetme. İnan sana ve senin gibilere çok ihtiyacımız var!

İnsanlık senin damarlarında akan kan!

İnsanlık senin damarlarında akan kan!

Sen kesinlikle bu dünyada görebileceğimiz en iyi insanlardan birisin: Yardıma ihtiyacı olan birine hiçbir yardımı esirgemez, elinden geldiğince herkes için bir şeyler yapmaya çalışır ve hatta yeri geldiğinde başkalarının sorunlarını kendininkilerin önüne bile koyarsın. Ama her şey daima böyle ilerlemiyor; senin de sabrının taştığı noktalar, toleransının tükendiği anlar oluyor. Yine de öyle zamanlarda bile olabildiğince kimseyi kırmadan, kendi kendine halletmeye çalışıyorsun bazı şeyleri. Elbette çok doğru yapıyorsun ama bunu yaparken sakın kendini çok fazla yıpratayım deme: Kimse senden daha önemli değil, bunu unutma!

Denge senden sorulur!

Denge senden sorulur!

Gerçekten biz hayatımızda senin kadar dengelisini görmedik! Yerine göre dünyanın en iyi insanı, yerine göre de son derece kötü olabiliyorsun! Açıkçası herkes zaten bu şekilde olmalı: Ne melek kadar iyi, ne de şeytan kadar kötü! Çünkü iki durumda da bir şeyler hep yanlış gidiyor: Melek kadar iyi oluyorsun, insanlar seni kullanmaya kalkıyor; şeytan kadar kötü oluyorsun, bu sefer de asla mutlu olamıyorsun. Bu yüzden en doğrusu tıpkı senin yaptığın gibi hayatlarımızda bu dengeyi yakalayabilmek. Nasıl yapıyorsun bunu, bize de öğretmek ister misin?

İçindeki insanlığı öldürmüşler senin!

İçindeki insanlığı öldürmüşler senin!

Neler yaşadın acaba bugüne kadar, nasıl insanlarla tanıştın, ne ihanetler gördün. Çok etkilemiş bunlar seni: Adeta içindeki iyiliğe olan inancı yok etmişler ve seni zorla kötü bir insan yapmışlar resmen. Ama herkes onlar gibi değil be güzel kardeşimiz, dünyada hala iyi insanlar var, inan bize. Sadece onları bulurken biraz dikkatli olmalısın, o kadar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6101
2199
917
386
221
190
182
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın