Görüş Bildir
Haberler
Bu da Oldu: Camiden Sakal-ı Şerif'i Çaldılar!

Bu da Oldu: Camiden Sakal-ı Şerif'i Çaldılar!

Onedio Medya
22.06.2016 - 09:58 Son Güncelleme: 22.06.2016 - 11:57

Kocaeli'nde bir camiye sergilenmek üzere getirilen Sakal-ı Şerif, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA

Anadolu Ajansı'nın verdiği bilgiye göre, Kocaeli'de bazı camilerde vatandaşların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif, sergilenmek üzere getirildiği Gölcük ilçesinde Değirmendere Yalı Camisi'nden çalındı.

Caminin imamı Hikmet Akça Sakal-ı Şerif'in çalındığını fark edince polise haber verdi

Caminin imamı Hikmet Akça Sakal-ı Şerif'in çalındığını fark edince polise haber verdi

DHA

DHA, namaz kılmaya gelen kadınların üst katta Sakal-ı Şerif'in saklandığı kutuyu açık gördüğünü ve bunun üzerine caminin imamına haber verdiklerini aktarıyor. 

Camiye gelen ekipler kutunun üstünden parmak izlerini aldı.

'Bizler çok şaşkın bir haldeyiz'

'Bizler çok şaşkın bir haldeyiz'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalı Cami Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Öztok, 'Burası 100 yıllık tarihi bir cami. Kadınlar namaz kılmaya geldiğinde fark edildi. Daha sonra da polise haber verildi. Bizler çok şaşkın bir haldeyiz, böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyoruz' dedi.

İhbar üzerine, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Şaşkınlık veren olay sosyal medyanın gündeminde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Bir sakal neden sergilenir anlayabilmiş değilim, insanlar somut birşey görmek istiyor sanırım ama maddeciliğin putperetlikten bir farkı yok, fikirlerine sayg... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ben Konya Mevlana Türbesi'nde Müslümanlığın nasıl putperestliğe döndüğünü gördüm. Millet çıldırmıştı. Mevlana ve Şems'in mezarları ve Sakal-ı Şerif'in orada ... Devamını Gör

oliver

çalınması iyi olmuş. Hz. Muhammed putları yıkmışken, arap sevicileri bir sakalı putlaştırıyor. Bir sakaldan, kıldan medet umanlar var bu memlekette.

John Rain

Bir ilginç noktada polisin 3 tel kıldan ötürü soruşturma başlatması...ALO bu ülkede kadınlar sokakta ölesiye dövülüyor, karakollara, mahkemelere gözü mor gid... Devamını Gör