Görüş Bildir
Haberler
Borderlands 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Borderlands 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Durma Play
11.04.2016 - 16:48

Borderlands 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Borderlands 2 kelimenin tam anlami ile rol yapma ve silah oyunlarinin birlesimi olarak tanimlanabilmektedir. Uzmanlarin RPS yani Role Play Shooter olarak tabir ettigi bu tarz, kisinin klasik FPS’lerde oldugu gibi birincil kisi görünümü ile düsmanlarina farkli silah ve envanterlerini kullandigi yapi ile karakter gelisimi ve hikâyenin ilerleyisi sirasinda kisinin karakterinin davranislari ve düsünceleri ile manevi bir bag saglamasi temalarinin birlesimi olarak özetlenebilmektedir. Belirli bir silah envanteri ve önceden çizilmis bir yolun ilerlenmesinin aksine Borderlands 2’de oyuncunun sahip olabilecegi sayisiz kabul edilebilecek ölçüde envanter çesitliligi ile birlikte, verdigi kararlar dogrultusunda iyi veya kötü yönde ilerlemeyi sürdürebilecegi genis bir hikâye bulunmaktadir. Bu durum Borderlands 2’nin oynanmaya baslandigi ilk zamanlarda kendisini kisiye bir miktar karisik ve takibi zor bir olgu gibi hissettirse de, kisa sürede anlasilabilir hale gelmekte ve kullanicisini inanilmasi güç derecede kendisine baglamaktadir.

Oyunun, internetin sagladigi avantajlardan faydalanilarak çok oyunculu modunda da kullanilabilmesi, kisilerin gerek dünyanin dört bir yanindaki Borderlands 2 The Pre-Sequel kullanicilari veya yan bilgisayardaki arkadaslari ile ayni eglenceyi tadabilmesine olanak vermektedir. Dört kisiye kadar online ve bölünmüs ekran üzerinden iki kisilik LAN oyun modlari ile hangi sekilde oynamak istedigi tercihini kisiye birakan Borderlands 2, bu sayede gelismis yapay zekâ ile karsilasilirken takim halinde hareket ederek hayatta kalma sansini arttirmaktadir.

Borderlands 2 Steam Cd Key 'ini DurmaPlay üzerinden en uygun fiyatlar karsiliginda satin alan oyun severler, herhangi bir fiziksel gönderim gerçeklesmesine gerek kalmadan Steam platform hesaplari üzerinden kod girisi saglayarak aktif hale getirebilecek ve bilgisayarlarina indirerek ayninda oyuna baslayabileceklerdir. Sizler de vakit kaybetmeden gelecege yön veren basarili yapimi edinerek kendi hayal gücünüz ile sinirli olan silah seçeneklerini kullanmaya ve arkadaslariniz ile kuracaginiz gruplar yardimi ile düsmanlarinizi alt etmeye baslayabilirsiniz. Borderlands 2, sizlere tam anlami ile Pandora’nin Kutusu’nu sunarak içerisinden çikacak hediyenin kararlariniz dogrultusunda sekillenecegi müjdesini veriyor. Borderlands 2 Satin al ve oyuna hemen basla !

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/border...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın