Görüş Bildir
Haberler
Boeing’in Dev Ekranlı Uçakları Göz Kamaştırıyor

Boeing’in Dev Ekranlı Uçakları Göz Kamaştırıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boeing uçakları, kullanılan standart ışıklandırmaların yerine, LED ışıklar yardımıyla resimli görüntüler oluşturarak yolculara tamamen konfor içinde bir uçuş deneyimi yaşatacak. Yolcuların kendilerini daha iyi hissetmesini sağlayacak olan bu yeni konsept, Boeing ürün geliştirme bölümünün yayınladığı videoda tanıtıldı. Boeing Mike Sinnett, uçakların duvar ve gemi bölmesine yerleştirilen ışıklandırma sistemi sayesinde, yolcuların gittikleri yer ve uçuş hakkında bilgiler edinebileceğini belirtirken, bu teknolojinin kullanım alanlarının sonsuz olduğunu ifade etti.

İşte yeni konsepte sahip Boeing uçaklarındaki özellikler:

Yolcular, uçuş sırasında tepelerindeki tavan kabinlerini seyretmek yerine, uçuş deneyimini hafifleştirici, ortamı sakinleştirici aydınlatma efektleri içerisinde bir yolculuk geçirebilir.

Koltuklar oldukça konforlu olmakla birlikte, yolcular hemen önlerinde bulunan ve koltuğu tamamıyla kaplayan dev ekrandan istediği içeriği izleyerek eğlenceli bir uçuş deneyimi geçirebilir.

Sıkışık ve hareket edilmesi zor bir lavabo ve tezgah yerine şık bir bar ve modern bir lavabo dizaynına sahip.

Uçağın hemen ortasında gösterişli ve ihtişamlı şekilde yerleştirilmiş, içecek ve yiyeceklerin sunulduğu bölüm, yolcuları uçağa girdiği anda karşılıyor.

Uçağın first class özellikleri ise bunlardan çok daha fazla…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın