Görüş Bildir
Haberler
Biraz Alçaktan Atın! Spora Gitmemek İçin Kendimizi İnandırdığımız 10 Yalan

Biraz Alçaktan Atın! Spora Gitmemek İçin Kendimizi İnandırdığımız 10 Yalan

MACFit
25.01.2018 - 20:46

Kesin siz hiç yapmıyorsunuzdur canım... 😅

1. Pazartesi hariç tüm günler önünüzden gelen, hatta arkanızdan geçen tüm ikramları mideye indirebilmek için pazartesi günü spora başlayacağınızı iddia edersiniz.

media1.s-nbcnews.com

Ama neden o meşhur pazartesi hiç gelmez. 👀

2. Kesin düzenli spora başlıyorum dediğiniz hafta da; dünyanın sonu gelmiş gibi kar yağar, tufan kopar.

‘’Havalar düzelsin giderim canım, acelemiz ne yani?’’ 🙄

3. Eh o kar, tufan boşuna değil tabii bir sonraki hafta salya ve sümüğünüzle beraber eve kapanıp, içtiğiniz ilaçların storylerini atmakla yetinirsiniz.

#yinesporagidemedim #iyileşincekesingideceğim

4. "Erken kalkıp spora gideceğim" cümleniz; siz yumuşacık yorganınızın altında sıcak sıcak kıvrılırken, uzay boşluğunda kaybolur gider.

‘’Sonuçta uyurken de kalori yakmıyor muyuz yahu?!?’’ 😎

5. Zaten işe gitmek için sabahın kör karanlığında kalktığınızdan iş çıkışı o yorgunlukla spora gitmenin de alemi yoktur, kanepede dizi özeti izlemek daha iyi bir fikirdir.

img2.thejournal.ie

Kanepede streching queyfi 😌

6. Dizi demişken, spora gitmek için en motive olduğunuz gün de izlediğiniz tek dizinin final bölümü vardır. Eh izlemezseniz, işin ucunda da spoiler yemek var tabii...

Böyle bir durumda spora giden var mı ki sanki? 😱

7. Dizi olmasa, yorgun da olmasanız, patronunuz gitmenizi istemeyerek fazla mesaiye kalmanızı isterse elinizden bir şey gelmez haliyle.

Bahane değil canım; iş iş…! 😒

8. Hadi hafta sonu gideyim deseniz; ama yani şimdi bir tanecik hafta sonunuz var bütün hafta yoruldunuz falan filanla devam eden haklı sebepleriniz vardır.

Hafta sonu 3 gün olsa, herkes spora giderdi. Bunu bi’ düşünün… 😜

9. Spora ihtiyacınız ne kadar aşikar olursa olsun, Pamuk Prenses'in üvey annesi misali, siz de aynada küçük adonislere sahip olduğunuzu görüp, spora gitmekten vazgeçebilirsiniz tabii...

Kışın o gocukların altında iyisiniz iyisiniz de, yazın n'olcak? Onu bi' söylesenize.😳

10. Tüm tayfa toplanmış yeni açılan iskenderciye giderken, siz koşu bandında helak olacak değilsiniz ya canım, haliyle spor iptal tabii…

Yanında diyet kola içseydiniz bari. 😂

Bunlara hiiiiç kendinizi inandırmayın; çünkü MACFit yalanlarınızı duyuyor! Tüm bu yalanları geçersiz kılacak efsane kampanya da yine MACFit'ten geliyor: Ocak sonuna kadar üye olanlara, +2 ay üyelik bedava! Şimdi fit miyiz?

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceydafender

sakıın macfite gitmeyin hocaları kendi ağzıyla salondan 50 tane kadınla yattığını söylüyor ve macfit bu olayın üstünü kapatıyor hele ki maltepe şubesinin önü... Devamını Gör

melikesist

Bu gerçek mi?