Görüş Bildir
Haberler
Bir Blog Nasıl Daha İlgi Çekici Hale Getirilir?

Bir Blog Nasıl Daha İlgi Çekici Hale Getirilir?

Uğur Uğurcan
21.02.2014 - 15:37 Son Güncelleme: 08.03.2014 - 18:04

BİR BLOGU DAHA İLGİ ÇEKİCİ HALE NASIL GETİREBİLİRİM?

Bir blogun daha ilgi çekici hale gelmesi ve daha çok paylaşılmasını sağlayabilmenin yanı sıra içeriklerinin daha fazla okunur hale getirilebilmesi ve bunlara bağlı olarak da ziyaretçi trafiğini artırabilmek için blogsahibinin uygulayabileceği birkaç değişik yöntem bulunmaktadır. 

Bir blogun daha fazla ziyaretçi almasını sağlayabilmenin ilk yolu olarak video eklemek gelmektedir. Sürekli olarak yazılan düz metinler alt alta sıralandığı durumlarda çok sıkıcı bir görünüm oluşturacaklardır. Ancak görselliğin artırılmasının yanı sıra fotoğraf ve videolarla blogun daha ilgi çekici hale gelmesi ve okunurluğunu artırabilmesi mümkün olacaktır. Blog içerisinde kullanılan videolar blogun kalitesini de artıracağından ötürü ziyaretçilerin daha fazla ilgi göstermesini sağlayacaktır.

Eğer video metin içerisinde bulunuyorsa bunu metnin görünen bir kısmında belirtmek gerekmektedir. Bunu yapmak için metnin başlığının yanında “VİDEO” ibaresini kullanmak da bir yöntem olarak işe yarar sonuçlar verebilmektedir. Bu şekilde belirtmek hoşunuza gitmiyorsa sayfa açıldığında görünecek şekilde videonun yerleştirilmesi de bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.

Günümüzde her kesimden insanın blogu olduğunu düşünecek olursak bu blogların insanlar tarafından ne derece bilinir olduğu da blogun kalitesini ve başarısını gösterecektir. Bu nedenle bir blogun daha kaliteli ve başarılı olmasının yolu ilk bakışta ziyaretçisine sunduğu görsellikten geçmektedir. Renkli bir blok hesabı ile düz metin içeren bir blok hesabı arasında ilk bakışta bile çekicilik farkı olduğunu görebilmek mümkün olmaktadır.

Kaynak: http://www.ugurugurcan.com/bir-blogu-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

BİR BLOGU DAHA İLGİ ÇEKİCİ HALE NASIL GETİREBİLİRİM?

BİR BLOGU DAHA İLGİ ÇEKİCİ HALE NASIL GETİREBİLİRİM?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın