Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filmlere Göre Hangi Zaman Dilimine Ait Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Filmlere Göre Hangi Zaman Dilimine Ait Olduğunu Söylüyoruz!

Trex
03.07.2016 - 01:54 Son Güncelleme: 03.07.2016 - 09:42

Evet bu testte yine iddialıyız. Beğendiğin filmlere göre yaşını tahmin ediyoruz. Yapman gereken çok kolay her soruda en beğendiğin filmi işaretliyorsun. Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle klasik Türk filmleriyle başlıyoruz... Hangisi daha çok beğeniyorsun?

2. Peki Altın Portakallı Türk filmlerinden hangisi?

3. Yabancı filmlerle devam. Tarihi filmler ve savaş filmleri sinema tarihinin başyapıtları olmuştur. Ama hangisi?

4. Bilim kurgu ve fantastik filmlerden hangisi?

5. Aksiyon ve macera dolu bu filmlerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oscar ödüllü filmlerden hangisi?

7. Peki bu seçkiden hangisi?

8. Brad Pitt ??

9. Tarantinosuz sinema olmaz..

10. Son olarak efsaneler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bugüne aitsin!

Sen bugüne aitsin!

Sen tam tamına bugüne aitsin. Biz demiyoruz film beğenilerin öyle diyor. Ne geçmişle avunuyorsun, ne gelecekten çok beklentin var. ANIN TADINI ÇIKARIYORSUN.  'Eski devrin' insanıyım diyen zaten tek kelimeyle başarısız insandır. Onlar düşledikleri devirde olsalardı, o zamanda da yapamazlardı zaten. Her şeyden önce sen günün kıymetini biliyorsun. Çağın gereklilikleriyle uyumlusun. Trendlere ayak uydurabiliyorsun. Zihnin berrak, yeniliklere açıksın. Son olarak hayatından 'keşke'yi çoktan çıkarmışsın. Geriye bakıp vakit kaybetmiyorsun. Yüzün hep ileri dönük. ;)

Sen 90'lı yıllara aitsin!

Sen 90'lı yıllara aitsin!

Sen tam tamına 90'lara aitsin. Zaten insanlık tarihinin doruk noktasıdır 90'lar; müzikler harika bir kere: O ne şüphe! 90l'lar hayattıri 90lar umuttur, 90lar özlemdir, 90lar dostluktur... İnsan ilişkileri de o zamanlar daha iyiydi hiç şüphesiz. Dünya bu kadar kötü bir yer değildi o zamanlar. Sen de tüm bunların bileşkesinde 90'ların insanısın ve dahi '1 numara'sın Cartel'in deyimiyle. Biz demiyoruz film beğenilerin öyle diyor. ;)

Sen Atatürk dönemine aitsin!

Sen Atatürk dönemine aitsin!

Siz tam bir Cumhuriyet hanımefendisi/beyefendisin. Biz demiyoruz film beğenilerin öyle diyor. Sen bir her türlü yıkımın üstüne yeni şeyler inşa edebilecek yetenek, birikim ve azme sahipsin. Seni tanımlamak için şu iki kelime çok net olacak: Klas ve cesur! Zihnin en berrak ırmak kadar duru. Aklı hür irfanı hür ;)

Sen Rönesans İtalyası'na aitsin!

Sen  Rönesans İtalyası'na aitsin!

Sen  Rönesans İtalyası'na aitsin çünkü sen tek kelimeyle mükemmel ve mükemmeliyetçisin. Biz demiyoruz film beğenilerin öyle diyor. Hayatınız planlı, programlı. Her şeyde, her yerde uyum ve denge arıyorsun. Güzel olan her şeyi de seviyorsun... Kim sevmez güzel olanı? İnce ruhlusun sen. Doğayı, insanı, yaşamı tasvir ederken  adeta titriyorsun. Yaratıcı bir yanın var ve isyanın bu yaratıcılıkla birleşince ortaya sıradışı bir insan çıkıyor. Yaratıcılığınız sınırları günümüzü çok rahat zorlar. Da Vinci'yle  Michelangelo'ya çok selam söyleyin bizim için ;)

Sen Fatih dönemi Osmanlısı'na aitsin!

Sen Fatih dönemi Osmanlısı'na aitsin!

Sen en güçlü devletin, en iyi devrine aitsin. Biz demiyoruz film beğenilerin öyle diyor. 'En'lerin insanısın yani! 'Âlâ, Âlâ' bir nevi. Sen her zaman başarıların insanısın. Her türlü listede aşağılarda olmak, sıradan olmak,  kalabalıklar arasında kaybolmak sana göre değil ;) Senin altından kalkamayacağın iş; elinden kurtulabilecek düşman neredeyse yok. Sana karşı bayrak açanın YÜREK YEMİŞ olması gerekir. . Gücün timsalisin yani. O kadar güçlüsün ki Fatih'in kulağına gitse sıkıntı çıkar. Aman diyelim ;)

Sen Ortaçağ Avrupası'na aitsin!

Sen Ortaçağ Avrupası'na aitsin!

Sen Ortaçağ Avrupası'na aitsin! Biz demiyoruz film beğenilerin öyle diyor. Sen büyük savaşların, salgın hastalıkların ortasında tam bir cengaversin. Mücadelecisin, mücadeleden kaçmıyorsun ve korkusuzsun. Bu yönünüzle kafanın dikine gitmenin resmisin adeta. Ama bu kesin tavırların sana oldukça yakışıyor; üstüne çok yakışıyor yani. Şövalye ya da kraliyet ailesi üyesi olman çok büyük olasılık ayrıca. Bu yüzden kibarlığa önem verdiğine söylemek gerek. Kısaca kabalık hiç size göre değil eksalansları :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
703
313
164
113
62
44
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

leon, guguk kuşu ve truman show ! hangisi seçicem ben ? günahtır yapmayın :)

Pasif Kullanıcı

guguk kuşu iyidir :)

Sevilay

Her soruda 2 saat düşündüm.

Gamze Gemici

Birden fazla şıkkı seçemiyor muyuz?