Görüş Bildir
Haberler
Angry Birds'den İlk Kare!

Angry Birds'den İlk Kare!

Onedio Medya
04.10.2014 - 00:09 Son Güncelleme: 04.10.2014 - 09:30

Angry Birds'den İlk Kare!

'Angry Birds'ün yıldızlardan oluşan ses kadrosu bir milyar atışla ortaya çıkarıldı.

Son 48 saatte Angry Birds hayranları oyunda ortaya çıkan bir şey fark ettiler: Bir milyar atıştan sonra, Angry Birds filminin ilk görüntüsünü ve seslendiren ünlü oyuncuları açığa çıkartabiliyorlardı. İşte filmin bu ilk görüntüsü bugün, TSİ 16:00'da tüm dünyada görücüye çıktı.

Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We're the Millers) başroldeki sinirli Red karakterini seslendiriyor. Josh Gad , hızlı Chuck ve Danny McBride (This is the End, Eastbound & Down) uçarı Bomb'a sesleriyle hayat veriyorlar. Bill Hader (Saturday Night Live, Cloudy with a Chance of Meatballs) domuz tarafına katılıyor. Maya Rudolph (Bridesmaids, The Maya Rudolph Show) Matilda ve Peter Dinklage (Game of Thrones, X-Men: Days of Future Past) da efsanevi Mighty Eagle karakterlerini seslendiriyorlar.

ABD'de 1 Temmuz 2016'da vizyona girmesi planlanan Angry Birds'ü Fergal Reilly ve Clay Kaytis yönetiyor. Yapımcılar John Cohen ve Catherine Winder . Yönetici yapımcılar Mikael Hed ve David Maisel. Yazar Jon Vitti . Tüm dünyada Sony Pictures tarafından dağıtılacak film bir Rovio yapımı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/angry-bi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0