Görüş Bildir
Haberler
Adıyaman Belediyesi Konservatuvar Öğrencileri Muhteşem Bir Konser Verdi

Adıyaman Belediyesi Konservatuvar Öğrencileri Muhteşem Bir Konser Verdi

30.04.2013 - 21:55 Son Güncelleme: 30.04.2013 - 21:56

Adıyaman Belediyesi Konservatuvar Öğrencileri Muhteşem Bir Konser Verdi

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Konservatuar Birimi’nin Türk Sanat Musikisi Bölümü öğrencilerince, enfes bir Türk Sanat Müziği konseri verildi.

TPAO Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen müzikli programa Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan il dışında olması nedeniyle katılamazken, Başkan Danışmanı M. Emin Yağımlı, TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Çelik, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Mürsel Pancar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılara doyumsuz bir müzik ziyafeti sunan öğrenciler Nihavent, Hicaz, Hüseyni, Kürdi, Acem Kürdi ve Muhayyer Kürdü makamlarında birbirinden güzel eserler seslendirdiler. Bilal Zemin’in sunuculuğunu yaptığı Türk Sanat Musikisi Bölümü Başkanı İrfan Turan yönetimindeki programda icra edilen parçalar kimi zaman koro halinde, kimi zaman ferdi olarak okundu.

Gece geç saatlere kadar devam eden programın sonunda teşekkür konuşması yapan Türk Sanat Musikisi Bölümü Başkanı İrfan Turan; “Adıyaman’da bilimsel bir şekilde müzik eğitiminin verilmesi ve beraberinde farklı sosyal etkinliklerin düzenlenmesi için belediyemiz tarafından konservatuvar birimi kuruldu. 3 yıldan buyana çalışmalarımız devam ediyor. Bu manada desteklerinden dolayı Belediyemize teşekkür ediyorum. Beraberinde desteklerini bizden esirgemeyen Halk Eğitimi Merkezi’ne ve bu salonu bize tahsis eden TPAO Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Keza bu geceyi bizimle paylaşmaya gelen siz değerli gönül dostlarımıza sonsuz şükranlarımı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkan Danışmanı M. Emin Yağımlı ise şunları söyledi:

“Adıyaman Belediyesi Konservatuvarı’nı 3 yıl önce Sayın Belediye Başkanımız söylediği zaman birçoğumuz inanamamıştık. 3 yıl sonra bugün gayet olgunlaşmış Türk Sanat Musikisi ekibi bizlere konser sunuyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüzün üstün gayretiyle bugün Konservatuar Birimi’nde birçok farklı alanda eğitimler veriliyor. ..

Kaynak: http://www.malatyasonhavadis.com/gunc...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın