Görüş Bildir
Haberler
24 Şubat - 7 Mart 2014 Haftası Burç Yorumu

24 Şubat - 7 Mart 2014 Haftası Burç Yorumu

Pegarose
24.02.2014 - 12:37 Son Güncelleme: 24.02.2014 - 12:38

24 Şubat - 7 Mart 2014 Haftası Burç Yorumu

Bu hafta ay bitiyor, haftasonu Yeniay doğuyor. Birikmiş işleri bitirmek, ağırlıklardan kurtulmak için çok güzel bir haftadayız. Astroloji Uzmanı Asude Argun’dan 24 Şubat – 7 Mart 2014 haftası astroloji yorumu

Haftanın ilk gününe Ay, iyimser Yay burcundayken başlıyoruz. Kendinizi daha canlı, hevesli bulabilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili konuları bugün gündeme almanızı tavsiye ederim. Üst seviyede eğitim almak için adım atabilirsiniz. Dini, manevi, ahlaki konulara ilginiz artabilir. Yurtdışı, yabancılarla bağlantınız güçlenebilir. Hukuksal konulara da gelişmelere açıksınız.

Ay’ın bağlantısı Mars’la olumlu altmışlık açı olduğu için, hızla ilerleyebilirsiniz. Ancak Mars rahat etmediği Terazi burcunda olduğu için, tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İyimserlikle, heyecanla hareket edebilirsiniz.

İşlerinizi, saat 11:26’da Ay açısız kalıp, boşluğa düşmeden halletmeniz yerinde olur. Sonrasında 15:51’e kadar beklemede kalmalı, ruhunuzu dinlendirmenin yollarını bulmalısınız. İş yerinde çalışıyorsanız, yeni işlere başlamak yerine oyalanmanızı tavsiye ederim.

Ardından Ay, kararlı Oğlak burcuna geçecek. Çarşamba öğleden sonrasına kadar daha kararlı olabilirsiniz. Sorumlulukların bilinciyle hareket edebilirsiniz. Ay’ın küçülmeye başladığı, Merkür’ün geri harekette olduğu bugünlerde tamamlanması gereken işler için bundan güzel zaman olmaz. Gezegenlerden korkmadan, günü pasif değil, aktif yaşamak gerek…

Bugün Ay, disiplinli Oğlak burcunda… Satürn yönetimde olan Oğlak burcu, ciddiyeti, kararlılığı, disiplini gündeme getirecek. Kendinizi karamsar ve endişeli bulursanız merak etmeyin. Olaylara konsantre olur, yapılması gerekenlere çaba gösterirseniz pek çok işi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Günün etkilerine bakınca, Ay ile yumuşak Neptün arasındaki olumlu altmışlık açı, Oğlak’ın sert taraflarını rahatlatacak. Duygusal olarak endişelerin üstesinden gelebilirsiniz.

Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açıyla, destek alabilirsiniz. İşlerinize yardım edenler olacağa benzer. Baba, eş ya da yöneticinizden yana şanslısınız. Siz sorumlulukla yaklaşınca, yükünüzü hafifletenler olacak.

Ay ile Güneş arasındaki bu son açısal bağlantı, Ay’ın kapanmakta olduğunun da habercisi… 1 Mart’ta Yeniay doğana kadar, eski işleri bitirmek, son düzenlemeleri yapmak yerinde olacak. Yeni işleri Yeniay’dan 1,5 gün sonra doğacak Hilal’e saklamalısınız.

Ay’la sıradışı Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı, birden bire ortaya çıkacak olayları anlatıyor. Zorlukları aşmak için farklı çözüm yolları bulabilirsiniz. Teknolojiyi ya da teknik aletleri işlerinizi kolaylaştırmak için kullanabilirsiniz.

Ay ve şanslı Jüpiter arasında gerçekleşecek karşıtlık, beklediğiniz desteği alabileceğinizi anlatıyor. Manevi anlamada kendinizi daha rahat hissdebilirsiniz.

Ay’ın son bağlantısı Pluto’nun kavuşumu olacak. Günün sonunda galibiyet istiyorsanız gün boyu disiolinli hareket etmelisiniz. Kararlılığınız sayesinde başarıya ulaşacaksınız.

Gün içinde güzel Venüs ile ciddi Satürn arasındaki altmışlık açı tam dagünün özeti gibi. İlişkilerinizi geliştirmek, olumlu yöde ilerlemek için ciddiyeti elden bırakmamalısınız. Bu bağlantı birkaç gün öncesi ve sonrasında da etkili olacak.

Kaynak: http://www.pegarose.com/24-subat-7-ma...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın