Görüş Bildir
Haberler
2015 Bayan Gömlek Modası

2015 Bayan Gömlek Modası

Moda3.net
07.02.2015 - 20:43 Son Güncelleme: 07.02.2015 - 21:01

2015 Bayan Gömlek Modası

Bayan gömleklerde 2015 yılıyla birlikte daha renkli modeller dolaplara girmeye başlayacak. Mont ve kabanlarda görülen askeri yeşil renginin modasını gömleklerde de rahat bir şekilde görebileceğiz.

2015 bayan gömlek modasında kareli renklerden oluşan ekose gömleklerde oldukça moda. Gömlekler klasik ceketlerin içine rahatlıkla giyilebildiği gibi gündelik hayatta da en kurtarıcı parçanız olacak. Yeni trendlerde klasik ve spor parçaları bir araya getirmek artık oldukça moda. Çift renklerden oluşan gömleklerin modası 2015 yılında zirve yapacak. Çift ve zıt renkli gömlekler zıtlıkla uyumu bir arada taşımanızı sağlayacak. Beyaz-siyah, kırmızı-sarı, pembe-mor gibi renk ikilileri gömleklerde sıklıkla kullanılacak. Bayanlar 2015 yılıyla daha renkli, enerjik ve hareketli görüntüleriyle gömleklerde de kendilerini modaya bırakacaklar.

Bilek bölgesinden başlayarak dirseklere kadar kıvrılan gömleklerde oldukça iddialı günlük gömlek modellerinden olacak. Daha çok ince boyuna çizgili modellerden oluşan bu tip gömlekleri jean ile kombinleyerek günlük şıklığınızı sağlayabilirsiniz. 2015 bayan gömlek modasında kot gömlekler zirveyi hiç bir gömlek modeline kaptırmıyor. Kot gömlek modelleri çok farklı şekilde giyilebildiği için en fazla tercih edilir modellerden biri haline gelecek. Kot gömleğinizin içine tişörtünüzü giyecek kimi zaman ceket gibi kullanabileceksiniz. Şık bir davete giderken kalem eteğinizin üzerine kot gömleğinizi giyerek trend bir tarz yakalayabileceksiniz.

2015 bayan gömlek modasında üzerinde büyük çiçekler ve güller olan modellerde şık geceler için oldukça trend parçalar arasında yer alacak. Büyük çiçekler renk olarak; haki, pembe, kırmızı ve sarı tonlarından oluşacak. Beyaz üzerine uyarlanan büyük çiçek desenli gömlekler yanlızca şık geceler ve özel günler için uygun. Günlük giyimde daha klasik giyinmeyi seven kişilerde çiçekli gömleklerden faydalanabilirler.

Minik puantiyelerden oluşan gömlekler zarif giyim tarzını seven bayanların gözdesi olacak. Hem kumaş pantolonlarla hem de kot pantolonlarla oldukça estetik bir görünüm sağlayabileceğiniz puantiyeli gömlekleri en fazla lacivert, kahverengi ve kırmızı renklerde göreceksiniz. 2015 bayan gömlek modası için şimdiden gömlek ihtiyacınızı belirlemeye başlayın. Alacağınız gömleklerin pantolon ve eteklerinizle uyum içinde olmasına özen göstererek alışverişinizi yaparsanız her zaman şık kalabilirsiniz.

Kaynak: http://www.moda3.net/2015-bayan-gomle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın