Görüş Bildir
Haberler
12 Ağustos | Rio'da Türk Sporcular Ne Yaptı?

12 Ağustos | Rio'da Türk Sporcular Ne Yaptı?

Enver K.
12.08.2016 - 21:55 Son Güncelleme: 13.08.2016 - 08:19

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde devam eden Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nda dün mücadele eden Türk sporcuların müsabakaları tamamlandı. 

Halterde kadınlar 75 kiloda Assiya İpek, koparmada 83, silkmede 103, toplamda 186 kilo genel sıralamada 13’üncü oldu

Milli kürekçiler Cem Yılmaz ve Hüseyin Kandemir, erkekler hafif kilo iki çiftede genel klasmanda 16'ncı oldu.

Atletizm erkekler 20 km yürüyüşte milli sporcular Ersin Tacir 30'uncu, Mert Atlı 62'nci sırayı aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yelkende milli sporcular Onur Cavit Biriz ve Dilara Uralp elendi

Yelkende milli sporcular Onur Cavit Biriz ve Dilara Uralp elendi

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Marina da Gloria'da düzenlenen yelken yarışlarının beşinci gününde Türk sporculardan Onur Cavit Biriz ve Dilara Uralp'ın yarışları biterken, Nazlı Çağla Dönertaş ile Ateş-Deniz Çınar çifti mücadele etti.

Erkekler rüzgar sörfü RS:X sınıfında mücadele eden Onur Cavit Biriz, sona eren yarışlarının ardından genel sıralamada 35'inci olarak elendi.

Kadınlar rüzgar sörfü RS:X sınıfında yarışan Dilara Uralp da sona eren yarışlarının ardından genel sıralamada 23'üncü olarak oyunlara veda etti.

Müsabakalara daha sonra başladığı için radial sınıfında yarışları devam eden Nazlı Çağla Dönertaş ise günü, genel sıralamada 14'üncülükle tamamladı.

Kayra Sayit Olimpiyat 5'incisi oldu

Kayra Sayit Olimpiyat 5'incisi oldu

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Carioca Arena'da düzenlenen judo müsabakalarında, milli sporcu Kayra Sayit, kadınlar +78 kiloda tatamiye çıktı.

Son 16 turunda Porto Rikolu Melissa Mojica'yı yuko ve ipponla yenen Sayit, çeyrek finalde eşleştiği bir numaralı seribaşı Çinli Song Yu'ya yenilerek elendi.

Yasemin Can'dan Avrupa U-23 rekoru

Yasemin Can'dan Avrupa U-23 rekoru

10 atletin kariyer rekoru kırdığı 10 bin metre finalinde 7. olan Yasemin Can, Avrupa U-23 rekoru kırdı

Gülle atmada Emel Dereli elendi

Gülle atmada Emel Dereli elendi

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen atletizm müsabakalarında, kadınlar gülle atma elemeleri sona erdi.

Son Avrupa üçüncüsü Emel Dereli, ilk hakkında 17,01, ikinci hakkında 16,86 metre, üçüncü denemesinde ise geçersiz atış yaptı. Serisinde 11'inci, toplamda 24'üncü sırayı alan milli sporcu, finale kalamayarak olimpiyatlara veda etti.

Şahutoğlu ve Salman Rio'ya veda etti

Şahutoğlu ve Salman Rio'ya veda etti

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen atletizm müsabakalarında, kadınlar çekiç atma elemeleri sona erdi.

Tuğçe Şahutoğlu, ikinci hakkındaki 67,05'lik atışıyla serisinde 10'uncu, toplamda 21'inci olarak elendi.

Kıvılcım Kaya Salman ise üçüncü hakkındaki 64,79 metrelik atışıyla serisinde 14'üncü, toplamda 26'ncı olarak finale çıkamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
82
34
24
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
balada

Evet oraya katılmak bile bir başarı ama dünya genelinde bu kadar da başarısız olunmaz be.... cidden bizim ülkeden bi sikko olmaz hiçbir alanda 👎

Ahmet Demir

Evet yapamazlar tabi birisi elenir birisi sonuncu olur birisi düşer .... İlkokulda sınıf öğretmeni beden dersine girerse öğrencilerin sadece futbol voleybol... Devamını Gör