Görüş Bildir
Haberler
TV
Game Of Thrones: 15 Dakikalık Özel Video

Game Of Thrones: 15 Dakikalık Özel Video

yelda kahveci
10.02.2014 - 16:17 Son Güncelleme: 11.02.2014 - 17:49

Game of Thrones, 4. Sezon'da Neler Göreceğiz | Türkçe

İçeriğin Devamı Aşağıda

Game Of Thrones'ta İntikam Zamanı

Bir televizyon efsanesine dönüşen 'Game Of Thrones', 6 Nisan’da yeni sezonuyla tekrar seyirciyle buluşacak. Büyük güne iki ay daha var ancak hayranların heyecanını dindirmek için 15 dakikalık özel bir video yayınlandı.

'Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing' adıyla yayınlanan videoda 4. sezondan heyecan verici anlar ve sevilen karakterlerin yeni maceraları hakkında küçük ipuçları verildi.

‘İNTİKAM ZAMANI’

Serinin yapımcısı David Benioff yeni sezonu şu sözlerle anlatıyor: “4. sezonda Red Wedding’in ardından intikam çığlıkları yükseliyor. Tüm serinin en şok edici sahneleri bu sezonun sonunda yer alacak. Çok kanlı hesaplaşmalar olacak.”

Benioff, özellikle Tyrion’u tehlikeli bir sezonun beklediğini açıklayarak, sevilen karekterin her bölümde ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.

‘EJDERHALAR ARTIK TEHLİKELİ’

Benioff, ejderhaların giderek büyüdüğüne ve tehlike olduğuna dikkat çekiyor. Dizide ‘ejderhaların annesi’ olarak anılan Emilia Clarke ise, “Düşmanlarımı öldürdüler. Artık herhangi birini öldürmemelerini önlemek için önlerinde kim durabilir?” sözleriyle sezona dair küçük ipuçları verdi.

Vatan

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/Haber/60...

Game Of Thrones: 15 Dakikalık Özel Video

Dünyanın en çok izlediği dizilerin başında gelen Game of Thrones'un 4. sezonunun başlamasına artık çok az bir zaman kaldı.

 6 Nisan 2014. Bu tarih belki bazıları için hiçbir şey ifade etmiyor ancak Game of Thrones hayranları için oldukça çok şey ifade ediyor. Çünkü bu tarihte aylardır bekledikleri Game of Thrones'un yeni sezonu yani 4. sezonu başlıyor. Yine 10 bölümden oluşacak olan dizinin 4. sezonunun Haziran ayı içerisinde sezon finali yapması bekleniyor. Öte yandan dizinin yeni sezonunun başlama tarihi yaklaştıkça dizinin hayranlarının heyecanı da iyiden iyiye artıyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde dizinin hayranları için 4. sezondan 15 yeni fotoğraf yayınlayan HBO, bu sabah saatlerinde ise dizinin yeni sezonuna dair yeni bir video yayınladı. Bu yeni yayınlanan videonun ilk başlarında 4. sezona dair görüntüler veriliyor. İlerleyen dakikalarında ise dizinin yönetmeninden oyuncularına 4. sezona dair yorumlar alınıyor. Daha sonra ise dizinin hayranlarından gelen sorulara dizinin oyuncuları birer birer cevap veriyor.

Ejderhalar büyüyor, kış geliyor ve dizinin tüm hayranları intikam istiyor. Bakalım dizinin 4. sezonunda bizleri neler bekliyor? 

Emre Çetinkaya - Teknokulis 

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
2
1
1
1
1