Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe'yi Tercih Ettim Çünkü En İyisi Onlardı"

"Fenerbahçe'yi Tercih Ettim Çünkü En İyisi Onlardı"

Batuhan
26.09.2014 - 14:48

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, sarı lacivertli ekibe geliş sürecini anlattı, yeniden milli takıma seçilmek istediğini vurguladı.

Yunan Onsports'a röpoartaj veren Diego, ilk olarak Fenerbahçe'yi seçmesindeki nedenlerden bahsetti.

Fenerbahçe tercihi

29 yaşındaki yıldız, 'Başka takımlar hakkında konuşamam. Diğer teklifler ilgili konuşmaktan rahatsızım. Fenerbahçe'yi tercih ettim çünkü en iyisi onlardı ve Türkiye'nin en büyük kulübü. Sonuçta, benim için en iyi ve doğru karardı çünkü burada mutluyum ve tatmin olmuş durumdayım. İstanbul'a geldiğim ve insanlarla tanıştığım anda, doğru kararı verdiğimi fark ettim' dedi.

Fenerbahçe'deki hedefleri

Fenerbahçe'deki hedeflerinden de bahseden Diego, 'Benim hedef tabii ki Fenerbahçe'de şampiyon olmak. Şampiyon takımdayım ve elimden gelenin en iyisini yapıp Fenerbahçe'nin unvanını korumasına yardım edeceğim. Bunu yapacak şansımız var, çok iyi bir takımız, iyi bir teknik direktörümüz ve hedefi başaracak tüm gereksinimlerimiz var. Dünyada eşi benzeri olmayan taraftarlarımız var, sadece inanılmaz. Harika bir başkanımız, iyi bir yönetim ve iyi oyuncular var. Burada gerçek bir aile ortamı var, burada olduğum için mutluyum' ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe bir kulüpten daha fazlası'

Fenerbahçe'nin bir kulüpten daha fazlası olduğunun altını çizen 29 yaşındaki ouyun kurucu, 'Fenerbahçe'nin birçok aktivitesi var. Fenerium diye geniş bir koleksiyona sahip taraftar mağazası var. Sadece futbol ürünleri değil günlük şeyler bile bulunuyor. Dünya genelinde birçok üyesiyle bağlantılı. Amerika'dan Almanya'ya, Fransa'dan İsviçre'ye. Fenerbahçe fakir çocuklara ve başkalarına yardım etmek için sosyal organizasyonlar yaratıyor. Kendi mobil firmasına sahip bir kulüp düşünün. Oyuncular olarak hepimiz Fenercell kullanıyoruz' diye görüş bildirdi.

Juventus ve Atletico Madrid günleri

Diego eski takımları Juventus ve Atletico Madrid hakkında da şöyle konuştu: 'Çok iyidi ancak Juventus'ta kısa bir süre bulundum. Bir sezondu ancak fantastikti. Juventus büyük bir kulüp ve taraftarlar çok iyiyidi. İtalyan ligi az da olsa gelişti. Son yıllarda eskisi kadar güçlü değil ancak harika bir deneyimdi ve benim için çok iyi oldu. Atletico kesinlikle daha iyiydi. 1.5 yıl oradaydım ve büyük şampiyonluklar başardım. Şehir, lig ve her şey harikaydı. Benim için fantastik bir tecrübeydi'

Milli takım beklentisi

Son olarak Brezilya Milli Takımı hakkında yorum yapan Dego, 'Milli takıma çağrılmak için şansım olduğunu düşünüyorum fakat tabii ki milli takım için birçok seçenek var. Her yerde birçok oyuncumuz var. Geçimişte milli takımdaydım ve çok iyiydi. Brezilya büyük şampiyonluklar kazandı. Dönemyi umuyorum fakat çok çalışmalı ve Fenerbahçe ile iyi sonuçlar almalıyım' diyerek sözlerini tamamladı.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18064...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0