Görüş Bildir
Haberler
'Etik Tartışması Çok Komik'

'Etik Tartışması Çok Komik'

Batuhan
29.01.2014 - 14:47

'Etik Tartışması Çok Komik'

Galatasaray eski başkanı Mehmet Cansun, Bruma'nın Gaziantepspor'a kiralanmasıyla ilgili olarak başlatılan 'etik' tartışmasını komik bulduğunu söyledi.

KİMSENİN SERZENİŞTE BULUNMAYA HAKKI YOK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Cansun, 'Bruma'nın Gaziantepspor'a kiralık olarak verilmesinde kimsenin serzenişte bulunmaya hakkı yok. Bir futbolcudan yararlanamıyorsanız. Türkiye'de acayip bir yabancı kontenjanı sınırlaması varsa ve biz futbolcularınızı tribünde oturtmak zorunda kalıyorsanız. Bunun başka bir yolu yok. Yabancı futbolcularınızı bir şekilde göndereceksiniz' dedi.

BU ACAYİP KURALI BİR ŞEKİLDE DELMEK ZORUNDASINIZ

Mehmet Cansun, 'Fenerbahçe'nin Bruma'nın G.Antepspor'a verilmesinin eleştirmesini komik buluyorum. Abdullah Kiğılı, dört dörtlük, düzgün bir insandır. Kendisinin belli şartlar içerisinde etik konusunu gündeme getirdiğini düşünüyorum. Ben kendi konuşmasını duymadım. Okuduklarıma itibar ederek, neden böyle söylüyor da demiyorum. Siz, bir futbolcunuz var oynatamıyorsunuz, onun yerine koyacaklarınız da tribünde oturuyor. Ne yapacaksınız, siz bu futbolcuyu turşusunu kurmak için almıyorsunuz ki... Oynatmak için adam alıyorsunuz. Bunu kiralayacaksınız. Bir şekilde bu acayip kararı delmek zorundasınız ki, aldığınız futbolculardan yararlanabilesiniz' diye konuştu.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17304...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın