Görüş Bildir
Haberler
"Duygularımızı Tarif Edemem"

"Duygularımızı Tarif Edemem"

Fatih
30.03.2014 - 00:12

"Duygularımızı Tarif Edemem"

Sarı-lacivertli takımın deneyimli oyuncusu Eda Erdem Dündar, CEV Kupası'nı kazanmanın kendileri açısında çok önemli olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli takımın deneyimli oyuncusu Eda Erdem Dündar, CEV Kupası'nı kazanmanın kendileri açısında çok önemli olduğunu söyledi.

CEV Challenge Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Grundig'i tebrik eden Eda, 'Öncelikle erkek takımımızı, sonra da kendi takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim için çok önemli bir kupaydı. Geçen sene kaybetmiştik ve bu sezon kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Burada olağanüstü bir atmosfer vardı. Bizi destekleyen herkesin ellerine ve yüreklerine sağlık' diye konuştu.

Sarı-lacivertli kulüpteki 6. sezonunu yaşadığını hatırlatan Eda, 'Unutamadığım anılar yaşıyorum. Kariyerimde sadece CEV Kupası eksikti. Bunu da bugün kazandık. Duygularımızı tarif edemem. Fenerbahçe, gerçekten başka bir kulüp ve ben bu kulübü çok seviyorum' ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Derya Çayırgan ise elde ettikleri şampiyonluktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, 'Çok çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını aldık. Önümüzde iki kupa daha kaldı. İnşallah Türkiye Ligi ve Süper Kupa'yı da alacağız' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/voleybol/bayanl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın