Görüş Bildir
Haberler
Sevdiği Kız İçin Bıçakla İntihara Kalkıştı

Sevdiği Kız İçin Bıçakla İntihara Kalkıştı

Lena Nişanyan
29.05.2013 - 19:42 Son Güncelleme: 18.06.2013 - 18:06

'Çaylar Gelsin, İntihar Var'

Şanlıurfa'da akılalmaz görüntüler... Bir genç bıçakla intihara kalktı, mahalleli film izler gibi izledi... Hatta çay servisi de vardı.

Olay Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Dün aynı mahalledeki 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiye eri tarafından ikna edilen Mahmut S., bugün elinde bıçak ile bir anda sokak ortasında gömleğini çıkarıp kendisine zarar vermeye başladı. Engel olmak isteyenleri bıçakla korkutarak uzaklaştıran Mahmut S., işsiz olduğunu ve sevdiği kızla evlenemediğini söyledi. Sokakta vatandaşları tedirgin eden olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KENDİSİNİ BIÇAKLADI

Polisleri de yanına yaklaştırmayan Mahmut S., elindeki bıçağı karın ve göğüs bölgesine vurarak kendisine zarar vermeyi de sürdürdü. 'Kendimi burada öldüreceğim' diye bağıran ve elindeki bıçakla yanına polisleri de yaklaştırmayan Mahmut S., 1 saat sonra yanına gelen bir arkadaşı tarafından ikna edildi. Elindeki bıçağı bırakan Mahmut S., hazır bekletilen ambulansla tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/guncel/caylar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdiği Kız İçin Bıçakla İntihara Kalkıştı

Şanlıurfa’da sevdiği kız tarafından rededdilen genç boğazına ekmek bıçağı dayayarak intihar etmek istedi. 19 yaşındaki M. S’yi, uzun uğraşlar sonucu, intihardan belediye memuru Mustafa Özgültekin vazgeçirdi.

İntihar girişimi Bahçelievler Mahallesi 116. sokakta meydana geldi. Sevdiği kızla evlenmek istediğini söyleyen M.S iddiaya göre reddedilince bunalıma girdi. Daha önce de birçok kez bina çatılarına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç bu kez boğazına ekmek bıçağı dayayarak kendine zarar verdi. Bu sırada yoldan geçmekte olan belediye memuru Mustafa Özgültekin genci intihar kararından vazgeçirmek için uzun süre uğraş verdi. Bir ara tansiyonu düşen gence içmesi için su veren Özgültekin zaman zaman tehlikeye maruz kaldı. İkna çabaları devam ederken polis, sağlık ve itfaiye ekipleri güvenlik önlemlerini aldı. Bu sırada mahalle sakinleri de durumu evlerinin balkon veya pencerelerinden korku dolu gözlerle takip etti.

'BU SEFER KESİN İNTİHAR EDER' DİYE İDDİAYA GİRDİLER

Gencin intihar girişimi devam ederken olayı izleyen bazı vatandaşlar birbirileriyle, 'Bu sefer intihar eder veya etmez' diye iddiaya gimesi de dikkat çekti.

Görüntü çekimine sinirlenen M.S’nin elindeki bıçakla basın mensubuna doğru harekete geçmesi yürekleri bir kez daha ağızlara getirdi. Şanlıurfa Valisi ya da Emniyet Müdürüyle görüşmek istediğini belirten M.S daha sonra sevgilisi tarafından reddedildiğini söyledi. Niyetinin ciddi olduğunu belirten M.S bu kez de sevgilisiyle görüşmek istediğini söyledi. Cep telefonu aracılığıyla sevgilisiyle konuşturulan M.S evlenmek istediğini ifade etti.

M.S daha sonra evlenmek amacıyla kendisine polis ve yakınlarının aracı olması sözü karşılığında elindeki bıçağı bırakmaya ikna oldu.

Polis nezaretinde ambulansa alınan M.S sağlık tedavisi yapılmak amacıyla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. M.S daha sonra Polis Merkezinde ifade verecek.

Genci uzun uğraşlar sonucu olası bir intihardan vazgeçiren Mustafa Özgültekin ise, “Sevdiği kız varmış. Onunla evlenmesi için aracı olmamız karşılığında intihar etmekten vazgeçti. İnşallah iyi olur” dedi.

Mustafa Özgültekin’in genci kurtarırken gösterdiği çaba ve cesaret vatandaşlardan büyük takdir topladı.

sevdiği kız için bıcaklı intihara kalkıştı www.sanliurfa.com

Kaynak: http://sanliurfa.com/haber121168-Sevd...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0