Görüş Bildir
Haberler
'Bu Neyin Kafasını Yaşıyor?!' Diye Sormaktan Kendinizi Alıkoyamayacağınız, Seksle İlgili Çok Yanlış Fikirlere Sahip 20 Kişi

'Bu Neyin Kafasını Yaşıyor?!' Diye Sormaktan Kendinizi Alıkoyamayacağınız, Seksle İlgili Çok Yanlış Fikirlere Sahip 20 Kişi

mickeymouse
01.07.2018 - 02:12

BuzzFeed, kullanıcılarına şimdiye kadar seks hakkında duydukları 'en acayip yanlış düşüncenin' ne olduğu sormuş. Cevaplar ise, 'Bunlar ne güzel kafalar!' dedirtecek cinsten... 

Pekâlâ, hazırsanız başlayalım! 😂

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jasminnahar/...

1. "Kız kardeşim, erekte olmanın erkek testislerini yusyuvarlak bir top haline getirdiğini söylemişti."

– Bethany Aston via Facebook

2. "Eskiden 'gökkuşağı seksi' denilen bir şey olduğunu sanıyordum. Bir erkeğin spermiyle bir kadının regl kanı karışıyordu ve o karışımla birlikte dudaktan öpüşüyorlardı. Bunu 10 yaşında öğrendiğime hâlâ pişmanım..."

78.media.tumblr.com

– Emily Robinson via Facebook

3. "Evin salonunda oral seks hakkında konuştuğumuz bir gece, kızlardan biri tadı çok kötü olduğu için spermi yutmak istemediğini söyledi. Bunu duyunca diğer arkadaşım söylediği şeyle bi' düşündürdü: Hamile kalmak istemediği için spermi yutmuyordu! Onu ikna etmek o kadar uzun zamanımızı aldı ki... O zamana kadar sperm yutarak hamile kalınabileceğini zannediyordu, inanılır gibi değil!"

– Cat Alle via Facebook

4. "Küçükken seksin, tüm ailenin gözü önünde yapılan, doğum günü partisi gibi bir kutlama olduğunu sanıyordum."

– vivienneg4deef181e

5. "Liseden tanıdığım bir arkadaşım vardı, erkek arkadaşına mastürbasyon yapıyordu ancak boşalmasına asla izin vermiyordu, çünkü eline bulaşan spermlerin osmoz olayıyla vücuduna girip kendisini hamile bırakabileceğine inanıyordu…"

– dreab4d9cc6f11

6. "Üniversiteden bir öğretmenimin gönüllü olarak çalıştığı klinikte, danışmanlık yaptığı bir genç kız inanılmaz bir doğum kontrol yöntemi uygulamış: Spermin vajinaya geçişini önlemek için kendisine tereyağı sürmüş. Nasılsa sperm bir su, suyla yağ karışmaz diye düşünmüş... Sonuç olarak, tabii ki hamile kalmış!"

– sdn319

7. "Bir keresinde seks esnasında, gece seks yapmakta sorun yok, çünkü spermler uyuyor demiştim! Neyse ki eşcinselim de bu durumun sonuçlarına katlanmadım..."

– BottomDrawer

8. "Küçükken seksin, bir erkeğin kadının içine işemesi olduğunu sanıyordum. Halbuki seks yalnızca, erkeklerin penislerini kadınların vajinasının içine sokmasıymış; sonradan öğrendim."

– ellacpc

9. "Ereksiyonun nasıl olduğunu bilmediğim zamanlarda seksin, hotdog'ın içine sosis koyar gibi yapıldığını düşünüyordum..."

– rowanl4643071de

10. "Oral seks denildiğinde ortaokuldaki en iyi arkadaşımın aklına, bir erkeğin önünde diz çökmek ve erkeğin penisini başının üzerine koyarak yukarı aşağı zıplaması geliyordu..."

– daisymays

11. "Kadının biri, eğer anal seks yaparsam, popomun daha büyük olacağını söylemişti. Sanki bu, daha yuvarlak ve Kardashian'ımsı bir popo için mutlaka denenmesi gereken bir şeymiş gibi..."

– amys15

12. "Eskiden penisin sürekli vajina içinde olduğunu, sokup-çıkarmak diye bir şeyin olmadığını düşünüyordum. Çünkü penisi vajinaya sokup çıkarma düşüncesi sapıkça geliyordu.''

– madelynf487f41e0c

13. Bir arkadaşım penislerin titreşimli olduğunu sanıyordu. Dolayısıyla vibratörlerin de insanları gerçek cinsel ilişkiye hazırlamak için var olduğunu..."

– emilyl4cdaf24ea

14. "Ortaokuldayken prezervatiflerin erkek tamponu gibi bir şey olduğunu ve üretraya yapıştırılıp, seksten sonra çıkarıldığını düşünüyordum..."

– MaddieBuzz22

15. Bizzat kendisinin de çocuğu olan 20'li yaşlardaki bir komşumuz, tek testisi olan erkeklerin kısır olduğunu söyledi. Çünkü testislerden yalnızca biri sperm üretir, diğeri ise meyve suyu..."

– hennypennystegosaurus

16. "Bir arkadaşım, erkeğin bir kez kadının dışına boşaldıktan sonra (oral seks, mastürbasyon artık her neyse), kadının içine gelip boşalsa da onu hamile bırakamayacağını, çünkü ilk seferde bütün spermlerin dışarı atıldığını söylemişti. Evet, tahmin edersiniz ki şu an kendisi hamile!"

– kathrynw499763d38

17. "Dr. Phil'den 'oral seks' diye bir şeyin olduğunu öğrendiğimde henüz 9 yaşındaydım. Bununla kastedilenin sekste rol yapmak olduğunu, yüksek sesle 'Penisi vajinanın içine sok', 'İnle' vb. şeyler söylendiğini düşünmüştüm."

– thebirthofvenus

18. "Kadınlar orgazm olduğunda, göğüslerinden süt fışkırdığını sanıyordum."

– hgtigert

19. "Cinsel eğitimdeyken, kadınların etkili bir seksten önce ya da sonra orgazm olabileceklerinden bahsediyorlardı. O zamana kadar bir kadının orgazm olabilmesi için özel bir şey olması gerektiğinin farkında değildim. Bunun spontane gelişen bir durum olduğunu sanıyordum."

– katies4177a948c

20. "Okuldan bir kız, anal veya oral seksin cinsel yolla bulaşan hastalıklara neden olmayacağını, çünkü bu şekilde bulaşan hastalıkların dışkılamayla atılabileceğini düşünüyordu. Ve en kötüsü de bu kız 17 yaşındaydı..."

– Cazboline

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
79
54
20
12
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

bize de böyle şeyler anlatılsa dürüst olarak neler çıkar neler.

Adam Eder

gerdekte gelinin belini kıran dayı bunu beğendi