Görüş Bildir
Haberler
"Batalla Gelmiyorsa Yapacak Bir Şeyimiz Yok"

"Batalla Gelmiyorsa Yapacak Bir Şeyimiz Yok"

Fatih
22.01.2014 - 21:40

"Batalla Gelmiyorsa Yapacak Bir Şeyimiz Yok"

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, sözleşmesi devam etmesine karşın ülkesi Arjantin'e dönen Pablo Martin Batalla ile ilgili, 'Pablo Martin Batalla bizim futbolcumuzdur, kapıları kapatmadık ama gelmiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok' dedi.

Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 4-1 kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, galibiyetten ötürü teknik heyet ve oyuncuları tebrik etti.

Takımın iyi bir futbol sergileyerek kendilerine bir galibiyet hediye ettiklerini anlatan Körüstan, 'Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum ama Batalla ile ilgili yapılan tezahüratların takım üzerinde olumsuz etki oluşturduğu kanaatindeyim' diye konuştu.

Körüstan, Pablo Martin Batalla'ya hiç bir zaman kapıları kapatmadıklarını ve her zaman açık bıraktıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

'Bu, Pablo’nun sorunudur, bizim değil. Ben Pablo'nun gittiği sabah açıklama yaptıktan sonra bu oyuncuyu evime aldım. Evimde uzun süre konuştum. Biz yine her şeyin düzelebileceğini anlattık ama Pablo yine kendi tercihidir, kendi gitti buradan. Pablo Martin Batalla tezahüratları yapıldığı sürece bu takımın morali bozuluyor. Takımımız şu an tam bir kolej takımı havasında. Bakın Kazım'ı gördünüz. 'Ben Bursasporluyum' diyor. Tuncay Şanlı da kaptanlık pazubandı olmamasına rağmen çok güzel bir kaptanlık yapıyor. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Artık taraftarlardan bir ricam var; artık Pablo Martin Batalla tazahüratı yapmalarını istemiyorum. Pablo Martin Batalla bizim futbolcumuzdur, kapıları kapatmadık ama gelmiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok.'

Pablo Martin Batalla'nın yeniden takıma dönmesi konusunda yönetim kurulu olarak yapacak bir şeylerinin olmadığını vurgulayan Körüstan, bunun tamamen Batalla'nın tercihi olacağını dile getirdi.

Körüstan, bu konuyla ilgili 3-4 gün önce de bir açıklamada bulunduğunu kaydederek, konuşmasını şöyle tamamladı:

'Bizim kapılarımız açık. Pablo bizim futbolcumuzdur. Karşımıza gelmesi lazım ki sorunları çözelim. Bizim karşımıza gelmiyor. Ben 'Pablo’ya ulaşamıyoruz' dediğim zaman bunu yanlış anladı herhalde bazı arkadaşlar. Telekominikasyon ile ulaşamıyorum zannettiler. Pablo bizimle iletişimi, ulaşımı kapattı. Ben onu anlatmak istemiştim. Yanlış anlıyor bazı arkadaşlar. Onu da burada düzeltmiş olayım.'

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın