Görüş Bildir
Haberler
'9' Canlı Mourinho

'9' Canlı Mourinho

Fatih
09.04.2014 - 00:11

'9' Canlı Mourinho

Portekizli çalıştırıcı kariyerinde 9'uncu defa Avrupa kupalarında çeyrek final aşamasını geçmeyi başardı.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho , Avrupa arenasında çeyrek finallerde daha önce hiç elenmemiş ve 7 Şampiyonlar Ligi, 1 de UEFA Kupası'nda olmak üzere toplam 8 çeyrek finalde de tur atlamıştı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında PSG'ye deplasmanda 3-1 yenildikleri maçtan sonra bu istatistik bozulabilirdi. Ama Mourinho'nun öğrencileri Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada müthiş bir geri dönüşe imza atarak sahadan 2-0 galip ayrılarak Fransız devini elemeyi başardı. Böylece Mourinho Avrupa Kupaları kariyerindeki 9'uncu çeyrek finalinde de elenmemiş oldu.

CHELSEA 11'DE 7 YAPTI

Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde son 11 sezonda 7'inci kez yarı finale ulaşmayı başardı. Chelsea bu 11 sezonda 1 kez de Devler Ligi'nde zafere ulaştı.

MOURINHO'NUN KALESİ STAMFORD BRIDGE

Chelsea, Jose Mourinho yönetimindeki Şampiyonlar Ligi'nde Stamford Bridge'de oynadığı toplam 22 maçın 15'ini kazanmayı başardı.

Chelsea'ye turu getiren Demba Ba'nın 87'inci dakikada attığı golden sonra Jose Mourinho'nun depar atarak kutlaması akıllara Yılmaz Vural'ın sevincini getirdi. Yılmaz Vural da geçtiğimiz sezon Elazığspor'un başındayken Karabükspor'u 1-0 yendikleri maçta benzer bir depara imza atmıştı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın