Görüş Bildir
Haberler
TV
Yine Aynı Dizideler!

Yine Aynı Dizideler!

Yine Aynı Dizideler!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin iki önemli ismi, yine aynı dizide buluşacaklar...

Posta yazarı ünlü televizyoncu Mesut Yar Muhteşem Yüzyıl'ın finalinin ardından Okan Yalabık ve Meryem Uzerli'nin birlikte rol alacağı bir dizinin yayına gireceğinden bahsetti..

İşte Mesut Yar'ın o yazısı...

“Muhteşem Yüzyıl” (Star TV) için erken final kararı mı alındı? Şu sıralarda sette de konuşulan bu. Tanıtımlarda “son dem” lafının üzerine ayrıca bir baskı yapılıyor. Bildiğim kadarıyla dizi önce mart ayında sonlandırılacaktı.

MART AYINDA BİTECEK

Daha sonra mayıs sonuna uzanır mı diye düşünüldü. Şu sıralarda ise martta bitirelim artık deniyormuş... Kabul etmek lazım ki geçtiğimiz yılların izlenme oranını yakalayamasa da bu dizi yayınlandığı akşamın sultanı gibi. Ama giderek sünen bir senaryosu var. Saray içinde yaşanan iç savaşın geldiği nokta çok açık. Hem fark ettiyseniz Sultan Süleyman’ın sakalları iki haftada iyice beyaza vurdu kendini. Zaman, Süleyman’ın sakal kılları gibi akarsa dizi martta biter.

MERYEM VE OKAN AYNI DİZİDE

Hem ekibin yeni dizi hazırlığı var. Başrolünde Okan Yalabık ve Meryem Uzerli’nin oynayacağı kesinleşmiş bile. Bakalım son demde karar ne olacak?

Medyafaresi

Kaynak: http://www.medyafaresi.com/haber/Yine...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0