Görüş Bildir
Haberler
XCOM 2'nin Vahşi Dünyası

XCOM 2'nin Vahşi Dünyası

Anıl Güven
27.11.2015 - 14:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajandanızı elinize alın ve 5 Şubat’ı kocaman bir yuvarlak içerisinde alın.

Altına da not olara en kalın kaleminiz ile büyük harflerle “XCOM 2 GELİYOR PLANLARINI İPTAL ET” yazın. XCOM 2, 5 Şubat 2016 tarihinde bomba gibi oyuncuları ile buluşmaya hazırlanıyor. Tarih uzak gözükse de Firaxis ve 2K oyundan oldukça güzel ve detaylı ekran görüntülerini yayınladılar.

Geçen hafta oyundaki göz alıcı şehirleri gösterirlerken bu hafta da çarpıcı ve bir o kadar da vahşi, çöllerden buzullara değişen dünyasını gösteriyorlar.

“Vahşi haritalar ilk olarak döküntü ve harap olmuş çevreye sahip olmasıyla göze batıyor.” diyen Fraxis ve 2K, “İnanımaz ölçüde değiştirilmiş bir mimari ile karşılaşsanız bile çevresel faktörleri ve özelliklerini daha ön planda tutuyoruz.” eklemesini de yapmadan geçmiyor.

Yapımcılar aynı zamanda da şunu eklemeyi ihmal etmiyorlar;

“Dünyadaki bu vahşilik bize sadece çevrenin arka planındaki aşırı detayları değil, çoğu durumda aksiyon sırasında çok temiz ve net bir görüş açısı da gösteriyor. Şunu unutmamakta fayda var ki bu özellik her çevrede geçerli olmayacak. Ormanlar ve bina harabelerinde fark etmeden anı bir saldırıya kurban gidebilirsiniz.”

Oyunculara gösterilen bu çevre hakkında siz de düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.oynanacakoyunlar.com/xcom-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın