Görüş Bildir
Haberler
Umut Bulut Trabzonspor'a mı?

Umut Bulut Trabzonspor'a mı?

Fatih
30.05.2014 - 00:00

Umut Bulut Trabzonspor'a mı?

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Umut Bulut-Olcan Adın takasının gündemlerinde olmadığını söyledi.

Yakup Aslan, 'Umut çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Trabzonspor'da oynarken, benimseyerek, katkı sağlayarak oynamış bir arkadaşımızdır. Kendisini sever ve taktir ederiz. Biz de tekrardan oynamasını isteriz. Ama Olcan'la takası gündemde değil. Biz gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturma arayışı içindeyiz.

Bu durumda siz Olcan'ı gönderir misiniz?

Elbette ki göndermeyeceğiz. Bu takımın belkemiklerinden bir tanesidir. Takası ya da satılması gündemde değil. Yurtdışından ultra teklifler gelirse, bunlar her futbolcu için geçerlidir. Ama son yönetim kurulu toplantısında karar alındı. Olcan'ı satmıyoruz. Sözleşme uzatmasa bile, bizimle 1 yıl daha mukavelesi var. 1 yıl daha oynayacak' dedi.

UMUT BULUT'U TEKRAR KADROMUZDA GÖRMEK İSTERİZ

Galatasaray'da forma giyen Umut Bulut'un gündeme gelebileceğini belirten Aslan, 'Girişimimiz olmadı; ama Galatasaray, Umut'u bırakmak isterse. O zaman biz devreye gireriz' diye konuştu.

ERKAN ZENGİN VE TARIK ÇAMDAL GÜNDEMDE; CARDOZO'YU ALMAYACAĞIZ

Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in gündemde olduğunu dile getiren Yakup Aslan, 'Biz uçuk rakamlarla yerli futbolcu almak istemiyoruz. Ama bu oyuncular değerli oyuncular. İkisini de takımımızda görmek isteriz. Sözleşmeleri devam ediyor. Kulübüyle oturup konuşuruz,. Asla bir transfer için kulüpleri küstürmeyiz. Yabancı transferi için ise gelecek vaad eden genç oyunculara yöneldik. Ama alınca da direkt olarak takımda oynayacak. Cardozo sözleşmesi olan oyuncu ve hem de çok para istiyor. 33 yaşında; ben böyle bir oyuncuya neden para vereyim. Alacağımız oyuncu, sonrasında da transferinden para kazanacağınız bir oyuncu olmalı. Cardozo'yu alırsınız, bir daha satamazsınız' dedi.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1431...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın