Görüş Bildir
Haberler
ULUDAĞ SÖZLÜK UKTELERİ TEMİZLEDİ

ULUDAĞ SÖZLÜK UKTELERİ TEMİZLEDİ

Selçuk Bilek
16.07.2018 - 02:50

Uludağ Sözlük Yazarları Uktelere Karşı Açtıkları Savaşı Kazandı

16 mayısta uludağ sözlük yazarlarından ''hasmet ibriktaroglu'' mahlaslı sözlük yazarı'nın  ''6000 ukteyi temizliyoruz kampanyası'' adı altında başlattığı çalışmalar neticesinde, kendisi tüm ukteleri temizleyerek açtığı bu savaşı kazanmış gözüküyor.  Rekordan rekora koşan sözlük yazarı hasmet ibriktaroglu mahlaslı yazar bu konuyla alakalı şunları söyledi ;

2007 senesinden bu yana ukte kısmında binlerce ukte doldurulmayı beklemekteydi. geçen her zaman zarfında bu kısım çöplüğe dönmüştü. ben 6000 ukteyi temizliyoruz kampanyası'nı başlatarak bu çöplüğü temizlemek için yola çıktım. 16.05.2016 tarihinde çıktığım bu yola *31.05.2016 tarihinde gün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım.

bu sadece benim başarım değil, bu başarı yanımda olan, destek olan dostlarımında başarısıdır. onun için buradan başta esitsizligin her iki tarafiolmak üzere n dakota, abberline, entelpiposu, naneli limonata,meyyus, merveyitavla ve daha adını sayamadığım diğer ukte doldurmaya yardım eden yazarlara teşekkür ediyorum.

an itibariyle ukte kısmında teknik bir hatadan dolayı 22 adet ukte bugta kalmış durumdadır.bu durumu yönetime ilettim gereğini yapıp orayı temizleyeceklerdir. bu 15 günlük süreçte uktelerini özensiz doldurduğum yazarlar muhakkak olmuştur buradan kendilerine saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum ki onlarda bu durumu anlayışla karşılayacaklardır. bundan sonra size 0 km bir bölüm bırakıyorum arkadaşlar ukte doldurma konusunda jübilemi yaptım. bundan sonra rica ediyorum ukte verirken daha özenli ve nitelikli ukteler veriniz. aynı şekilde ukte doldururken daha özenli doldurmaya gayret edelim. ben pek özen gösteremedim ama sizler daha özenli olacaksınız eminim.

destek olan, olmayan, bu temizliğe katılan katılmayan tüm uludağ sözlük yazarlarına saygı ve sevgilerimi sunarım teşekkürler...

Kaynak: http://www.uludagsozluk.com/e/32685601/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın