Görüş Bildir
Haberler
Twitter'dan 'Siz Burada Yokken' Özelliği

Twitter'dan 'Siz Burada Yokken' Özelliği

Mert Doğan
21.01.2015 - 21:29 Son Güncelleme: 22.01.2015 - 00:04

Twitter, yeni bir özelliğini daha duyurdu. Kullanıcılar artık, Twitter’ı ziyaret etmediklerinde bazı “Top Tweet”leri zaman tünellerinde özet olarak görebilecekler.

Twitter, gün içerisinde kullanıcılarını vakit tünellerindeki yeni bir özellikle tanıştırdı: 'Takip ettikleri hesaplardan kaçırmış olabilecekleri bazı mühim Tweet'lerin özeti.' 

Twitter’ın  resmi blogunda yaptığı açıklamaya göre, yeni özellik iOS uygulamasından görülebiliyor. “Siz burada yokken” özelliğini kısa süre içinde Android ve web’e getirilmesi planlayan sosyal medya şirketinin yeni özelliği ana sayfanın kronolojik yapısını bozuyor olsa da, Twitter’a günde bir kereden fazla bakmayan kullanıcılar için yerinde bir özellik olmuş.

Twitter’ın hedefi, kullanıcıların Twitter’da ne kadar zaman harcadıklarına takılmadan, dünyada olup bitenlerden geri kalmamalarına yardımcı olmak. Bu amacı, resmi blogda “Anasayfa zaman tünelinde yapılan bir kaç yenilikle Twitter’ın gerçek zamanlı doğasını bozmadan bu sözümüzü daha iyi tutacağımıza inanıyoruz.” sözleriyle kullanıcılarına duyururken

Siz burada yokken’ (while you were away ) özelliği, ABD başta olmak üzere birkaç pilot bölgede kullanılmaya başlanmıştı ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Biribiziokuyor.net

Kaynak: http://www.biribiziokuyor.net/2015/01...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın