Görüş Bildir
Haberler
Sokak Modası ve Bahar!

etiket Sokak Modası ve Bahar!

06.05.2014 - 13:10 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 13:41

Baharın gelişiyle birlkte sokaklar da renklendi ve sokak modası canlandı. Evet, o kalın kışlıkları dolapların en derin yerlerine kaldırmak istiyorsunuz ama acele etmeyin! Bakalım bu bahar sokak modası nda neler ön planda?

  • Jean ve T-shirt!

Evet klasik ve rahat bir şıklık arayanların aklına ilk gelen kombin, bir jean ve üzerine giyilen bir t-shirt. İstediğiniz ve vücudunuza en uygun olan jeanlerinizi, sevdiğiniz t-shirt ve üzerine giyeceğiniz bir hırka ile kombinleyerek bir bahar şıklığı yakalayabilirsiniz.

  • Spor ayakkabılar!

Baharda sokak modası deyince akla ilk gelen elbette spor ayakkabılar. Özellikle beyaz spor ayakkabılar maksi eteklerin altında çok şık görünüyor.

  • Bermuda şortlar!

2014 yazının en gözde parçalarından olan bermuda şortları giymeye ilkbahardan başlanabilir. Bermudalar, baharda kısa montlarla çok şık bir kombin oluşturabilir.

  • Kışlıklar!

Kışlık eteklerinizi çorapsız giyerek bahara uydurabilirsiniz. Özellikle düz beyaz bir gömlekle kışlık eteğiniz çok havalı görünebilir.Ayrıca kışlık paltolarınızdan ince olanları da henüz kaldırmayın ve baharın ilk günlerinde onları da değerlendirin.

  • Boğazlı kazak!

“Baharda boğazlı kazak giyilir mi?” demeyin. Eğer çok kalın değilse, balıkçı yaka kazaklar maksi eteklerle kombinlendiğinde sıradışı bir şıklık yaratabilir. Bunun yanında, balıkçı yaka kazağınızın üzerine giyeceğiniz deri mont da size havalı bir görünüm katar. Sadece balıkçı yaka kazaklarınızı değil, tüm mevsimlik hırkalarınızı da baharda değerlendirebilirsiniz.

İşte Sizlere Sokak Moda’sından Kareler..

Kaynak: http://www.genclerinmodasi.com/sokak-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın