Görüş Bildir
Haberler
Samsung SCX-3405FW Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Samsung SCX-3405FW Çok Fonksiyonlu Yazıcı

TeknoDiyalog
24.12.2014 - 13:21 Son Güncelleme: 24.12.2014 - 14:22

Samsung SCX-3405FW çok fonksiyonlu yazıcı, hem ev hem de ofisleriniz için profesyonel çözümler üretiyor. Kullanıcılarının yazıcı, tarayıcı, faks ve fotokopi gibi işlemlerin tamamında yanında olan cihaz, şık tasarımı ile de göz dolduruyor.

Çevre dostu kimliğiyle tanınan Samsung SCX-3405FW, hem toner hem de kağıttan tasarruf edebilmeniz için özel olarak tasarlanmış bir yazıcı. Bünyesinde barındırdığı Eco özelliği ile çevre dostu olduğunu kanıtlıyor. Cihaz kullanıcılarına sunduğu gelişmiş yazdırma özellikleri sayesinde tek sayfa kağıda birden çok sayfayı sığdırabilme olanağı tanıyor. Ayrıca çift taraflı yazdırma özellikleri de kullanıcıların kağıttan tasarruf edebilmelerini sağlıyor. Cihaz çalışmadığı zamanlardan güç tüketimini hissedilir derecede azaltıp, otomatik olarak elektrik tasarrufuyapabilmektedir.

Kaynak: http://blog.teknodiyalog.com/samsung-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hızlı ve Yüksek Çözünürlüklü Yazdırma

Cihaz kullanıcılarına zamandan da tasarruf etme imkanı sunuyor. Kısa zamanda yüksek çözünürlükte baskı yapabileceğiniz SCX-3405FW ile 1200 x 1200 dpi çözünürlüğünde çıktılar alabilirsiniz. Hızlı yazdırma istediğinizde tek taraflı bir yazdırma için 20 ppm (A4) ve 21 ppm (letter) seçeneklerini kullanabilirsiniz. Aldığınız çıktılardaki kalitenin her zaman aynı kalmasını istiyorsanız yapacağınız seçimlere çok dikkat etmelisiniz.

Kullanım Kolaylığı

Çok fonksiyonlu yazıcıların kullanımı zor ve özelliği de çoktur. Bu yüzden tüketiciler cihazı almadan önce kullanımı hakkında bilgi almak ister. Samsung SCX-3405FW kullanıcıları, cihazın kolay kullanım özellikleri sayesinde zorluk çekmeden tüm işlemleri yapabilmektedir. Easy Capture Manager özelliği sayesinde bilgisayarınızın klavyesindekiPrint Screen tuşunu kullanarak aldığınız ekran görüntüsünü kolayca düzenleyebilir ve hızlıca yazdırabilirsiniz. Bu çok fonksiyonlu yazıcı, Samsung Easy Printer Manager ve Yazdırma Durumu özellikleri sayesinde makinenizin durumunu izlemeye alır ve ayarları kişiselleştirebilmeniz için sizi haberdar eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın