Görüş Bildir
Haberler
Reyting Sonuçları Açıklandı! 14 Ocak Cuma Hangi Yapım Birinci Oldu? MasterChef mi, Aziz mi?

Reyting Sonuçları Açıklandı! 14 Ocak Cuma Hangi Yapım Birinci Oldu? MasterChef mi, Aziz mi?

14 Ocak Cuma reyting sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Severek takip edilen dizilerin reyting sonuçları sık sık araştırılıyor. Yapımların izlenme sayıları ekranda kalmaları ile doğru orantılı olarak işliyor. Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor. Dün akşam Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef Türkiye, Aziz, Arka Sokaklar, Kıbrıs Zafere Doğru gibi yapımlar ve filmler izleyiciyle buluştu. Peki, 14 Ocak Cuma reyting sonuçları birincisi kim oldu, reyting sonuçları açıklandı mı? Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci ? İşte, 14 Ocak 2022 Cuma reyting sonuçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam yayınlanan dizi, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ekranlarda Cuma akşamları izleyiciyle buluşan bazı diziler bu hafta da yılbaşı tatili dolayısıyla yayınlanmadı. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef Türkiye, Aziz, Arka Sokaklar, Kıbrıs Zafere Doğru gibi yapımlar ve filmler izleyiciyle buluştu. Peki, 14 Ocak Cuma reyting sonuçları birincisi kim oldu?

14 Ocak Cuma Reyting Sonuçları Açıklandı

14 Ocak Cuma Reyting Sonuçları Açıklandı

14 Ocak 2022 Cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu.

Total izleyici grubunda birinciliği Arka Sokaklar, ikinciliği Masterchef Türkiye, üçüncülüğü ise Esra Erol'da aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada MasterChef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise Aziz yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada MasterChef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise Arka Sokaklar yer aldı.

Total İlk 10 Program

Total İlk 10 Program

AB İlk 10 Program

AB İlk 10 Program

20+ABC1 İl 10 Program

20+ABC1 İl 10 Program
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın