Görüş Bildir
Haberler
Pantolon Estetiği Nedir Nasıl Yapılır?

etiket Pantolon Estetiği Nedir Nasıl Yapılır?

Moda3.net
24.11.2014 - 09:08 Son Güncelleme: 24.11.2014 - 10:12

Pantolon Estetiği Nedir Nasıl Yapılır?

Pantolon estetiği kısa ifade ile pantolon giyildiğinde ortaya çıkan kusurları saklamak amacı ile yapılır. Bayanların pantolon giydiğinde bacakları parantez durabilir veya bacakları çok ince gözükebilir. Bu problemlere çözüm bulmak amacı ile pantolon estetiği adı altında bir dizi işlem yapılır.

Bacakta yer alan fazla yağ kütlelerinin bulunduğu bölgelerde pantolon giyildiğinde kötü bir görüntü oluşturabiliyor. Bu gibi durumlarda liposuction yönteminden yararlanılarak bacaklar estetik operasyona tabi tutuluyor.

Pantolon estetiğinde uygulanan yöntemlerden biride ayak bileği estetiğidir. Ayak bileklerinin çok ince olmasından yakınan kişilerde ayak bileği bölgesine yağ enjeksiyonu verilerek bileğin normal oranda kalınlaşması sağlanmış oluyor. Kalın görünen ayak bilekleri de liposuction yöntemiyle ince hale getirilebiliyor.

Baldırlarınız normalden çok daha ince bir yapıya sahipse ve giydiğiniz pantolonlar sizi memnun etmiyorsa baldırlara implant yerleştirilmesi mümkün. Baldır bölgelerinde yağ enjeksiyonu yeterli gelmeyebilir. Bunun için implantlardan faydalanılarak baldırlara yerleştirilir. Baldırlarının daha geniş görünmesini isteyen bayanlar için oldukça ideal yöntemlerin başında gelmektedir.

Kaynak: http://moda3.net/pantolon-estetigi-ne...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın