Görüş Bildir
Haberler
TV
NBC, Constantine'in Yayın Tarihini Açıkladı

NBC, Constantine'in Yayın Tarihini Açıkladı

Ulaş
03.06.2014 - 17:49 Son Güncelleme: 03.06.2014 - 18:50

NBC, Constantine'in Yayın Tarihini Açıkladı

Geçtiğimiz aylarda NBC ekranlarında yayımlanacağı açıklanan ve ilk fragmanı da yayımlanan Constantine’in yayın tarihi sonunda belli oldu. NBC tarafından yapılan açıklamayla yalnızca Constantine değil, The Blacklist ve Grimm adlı dizilerin de yayın tarihleri açıklandı.

John Constantine’in maceralarına tanıklık edeceğimiz Constantine’in pilot bölümü 24 Ekim Cuma günü yayımlanacak. Amerika Birleşik Devletleri’nde akşam saat 10′da yayımlanacak ilk bölümden hemen önce de Grimm’in ilk bölümü karşımıza çıkacak.

Ülkemizde ise Constantine’i kimin yayımlayacağı henüz bilinmiyor ve aynı şey Grimm için de geçerli. Bu konuda bazı tahminlerimiz var ama daha hiçbir şey netleşmeden kanalların reklamını yapmak istemediğimiz için bu tahminleri kendimize saklamayı seçiyoruz diyebiliriz.

Son olarak The Blacklist’in ikinci sezonunun da 22 Eylül’de yeniden hayranlarıyla buluşacağını belirtelim ve Constantine’in fragmanını hala izlemeyenler için aşağıya bu harika hazırlanmış fragmanı bırakıp haberimizi noktalayalım.

  • Superkarga
Kaynak: http://superkarga.com/nbc-constantine...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam