Görüş Bildir
Haberler
Müzeyyen Senar'dan İyi Haber

Müzeyyen Senar'dan İyi Haber

Burçak Cürül Öztürk
21.02.2014 - 13:10 Son Güncelleme: 21.02.2014 - 14:31

Müzeyyen Senar Taburcu Edildi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Senar, tedavi gördüğü hastaneden sabah saatlerinde taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre, 17 Şubat Pazartesi günü yüksek ateş şikayetiyle Özel Bodrum Hastanesine kaldırılan Senar'ın tedavisi tamamlandı. Senar, tetkiklerin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde taburcu edildi.

Senar'ın Doktoru Gamze Cengiz, sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu ve sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Senar'ın ateşinin de normale döndüğünü belirten Cengiz, 'Ateşi yok, beslenmesi güzel, tansiyonu gayet normal. 4 gündür hastanemizde tedavi görüyordu. Bundan sonra tedavisine antibiyotikle evinde devam edilecek. Durumu gayet iyi. Cildinde apse vardı o tedavi edildi. Ardından idrar yolu enfeksiyonu saptanmıştı ikisi birden devam etti ve bugün de taburcu oluyor' diye konuştu.

Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl ise çok mutlu olduklarını dile getirdi. Işıl, 'Annemi evimize götürüyoruz. Hastaneye çok teşekkür ediyorum. Annemin tansiyonu, ateşi çok normal' dedi.

Sanatçılar telefonla aradı

Hijyen şartları nedeniyle hastaneye çok ziyaretçi kabul etmediklerini anlatan Işıl, 'Mikrobik bir durum olduğu için herkesi içeriye alamadık. Ama çok telefon geldi. Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, Müjdat Gezen gibi ünlü isimler aradılar. Kendilerine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Senar daha sonra ambulansla Bodrum'un Yokuşbaşı'ndaki evine götürüldü. Sedye ile evine alınan Senar'ın yüzünün güldüğü ve oldukça mutlu olduğu görüldü.

Senar'ın eve getirildiği sırada yolda bekleyen komşularından Mehmet Türkdoğan ise ünlü sanatçının rahatsızlığından dolayı üzüntü duyduklarını, yeniden sağlığına kavuşmasının da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Muhabir: Ali Ballı

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/291183--muz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0