Görüş Bildir
Haberler
Minyonlar

Minyonlar

Herhangi Biri
30.10.2015 - 16:08

Yeni başlayanlar için Minyonlar: Nedir? Ne değildir?

Minyonları sağda solda çok duyuyor, görüyor; ama ne olduklarını bilmiyor musunuz? Onların sadece küçük çocukların ilgisini çeken sevimli karakterler olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yoksa sizin için son yıllarda Hello Kitty kıvamında popülerleşen bir şirinlik mi? Eğer öyleyse, ilginç geçmişleri ve eğlenceli hikayeleriyle büyüklere de hitap eden Minyonları küçümsüyorsunuz demektir. Önümüzdeki dönemde beyazperde de yeni bir film ile yerini almaya hazırlanan Minyonlarla artık tanışma zamanı geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minyonlar kimdir?

Minyonlar kimdir?

Minyonlar insanoğlundan önce de bu dünya üzerinde yaşamını sürdüren harika yaratıklardır. Amaçları ise biraz gariptir: Gelmiş geçmiş en çılgın efendiye hizmet etmek. Yıllar boyunca onlarca farklı efendiye hizmet eden Minyonlar T­Rex, Mısır firavunları, Dracula ve hatta Napolyon’a bile hizmet etme şansı yakaladılar. Her seferinde efendilerinin sonunu getirdiler.

Minyonlar ne yapar?

Minyonlar ne yapar?

Bir efendi bulamadıkları zaman mutsuz olan ve yaşam enerjilerini kaybeden Minyonlar her zaman bir arayış içerisindedir. Bu arayışlarında en çılgın efendi olan Minyonlar’ın zaafı ise muzdur. Muz’a hayır diyemeyen Minyonlar, en önemli görevleri bile bir kenara bırakıp muz yemeye başlayabilirler.

MİNYONLAR TÜRKÇE DUBLAJLI ÜÇÜNCÜ FRAGMAN

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın