Görüş Bildir
Haberler
Kolay Adımlarla Doğal Makyaj Uygulaması

Kolay Adımlarla Doğal Makyaj Uygulaması

Benan Altunay
01.04.2014 - 16:43 Son Güncelleme: 01.04.2014 - 18:50

Cildinizi önce nemlendirin. Nemlendiriciler cilt yüzeyinizi hem pürüzsüzleştirir, hem de makyajınızın daha uzun süre cildinizde kalmasını sağlar. Cildinizin doğru makyaj uygulanabilmesi için, nemlendiriciyi emmesi için beş dakika bekleyin. Nemlendirici yürürlükte olan cilde uygulanacak fondöten kendini daha iyi şekilde belli eder.

Göz altlarınız ya da yüzünüzdeki lekeleri gizlemek için bir fırça yardımıyla yüzünüze kapatıcı uygulayın. Kapatıcı uygulaması doğru bir makyaj için son derece önemli adımlardandır. Eğer pürüzsüz bir cilde sahipseniz, uygulamanıza gerek yok lakin epey kusurlu ise likit ya da kremsi bir fondöten uygulayın.

Arzu ederseniz toz, arzu ederseniz de krem bir allık kullanabilirsiniz. Allık uygulamanızı göz makyajınızı uygulamadan önce yaparsanız, göz makyajınızı abartmaya gerek kalmadan doğal görünümler elde edersiniz.

Göz makyajında ilk başta kirpiklerinizi kıvırın, sonra sırayla; ince bir tabaka göz farınızı uygulayın. Göz kaleminizi gözünüze uyguladıktan sonra, son olarak rimelinizi kirpiklerinize uygulayın.

Dudaklarda doğal görüntüler için dudaklarınıza dudak kalemi sürün. Dudak kalemiyle boyadığınız dudaklarınıza soft parlatıcılar ya da açık renk rujlar uygulayın.

haber kaynağı: simdimoda.net/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın