Görüş Bildir
Haberler
Kimse Hayat Kadar Sert Vuramaz: Aldatılmasıyla Hayatı Alt Üst Olan Boksörün Hikayesi

etiket Kimse Hayat Kadar Sert Vuramaz: Aldatılmasıyla Hayatı Alt Üst Olan Boksörün Hikayesi

sahte siyah
20.01.2016 - 17:57

Sosyal medyada sıkça paylaşılan bir videoyla ortaya çıkan yürek burkan hayat hikayesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videoda, Antalya'nın deniz manzaralı falezlerinde bir mağarada yaşayan "Köpekçi Sedat" adlı eski bir boksör, yürek burkan hikayesini kendi ağzından anlatıyor.

Videoda, Antalya'nın deniz manzaralı falezlerinde bir mağarada yaşayan "Köpekçi Sedat" adlı eski bir boksör, yürek burkan hikayesini kendi ağzından anlatıyor.

Sedat Abi, ne kadar zamandır burada yaşadığını bilmiyor. "Bazıları 2 yıldır, bazıları 3 yıldır burada yaşadığımı söylüyor ama bana 1 yıl hatta 1 gün gibi geliyor" diyor.

Eski bir boksör olduğunu anlatıyor. Bir zamanlar sahip olduğu kaslı kollarını gösterirken Mike Tyson gibiydim ben diyor.

Videoyu çekenleri inandırmak için, eski günlerden ringe çıkarken şov amacıyla yaptığı ve büyük alkış toplayan hareketini gösteriyor. Bir de antrenmansız halim bu diye ekliyor.

Boksu Sinan Şamil San'ın yanında öğrenen Sedat Abi; Avusturya, Almanya, Fransa, İngiltere'de turnuvalara katılmış. Orta sıklete kadar yükselmiş ama ağır sıklet nasip olmamış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boks hayatında birçok başarısı olan ve 17 müsabakasını nakavtla kazanan Sedat Abi, Türk bayraklı şapkasıyla İstiklal Marşı eşliğinde ringe çıkışını anlatırken göz yaşlarını tutamıyor.

Arabam, evim, motosikletim, param her şeyim vardı ama 12 yıllık eşimin beni aldatmasıyla yıkıldım, alt üst oldum diyor. Aldatılmasıyla insanlara olan güvenini kaybetmiş ve alkole başlamış.

Tüm mal varlığını bağışlamış, bir pantalon iki gömlekle bu manzaraya sahip mağarasında yalnız yaşamaya başlamış.

Şimdi sahip oldukları kırık bir ayna ve çöpten bulduğu radyosu. Açık sözlülükle insanlardan 1 lira isteye isteye geçindiğini söylüyor.

Yaşadıkları için; mevlam bana yaktığım canlar yüzünden bir ceza verdi şimdi nakavt ettiğim, canlarını yaktığım rakiplerimin cezasını çekiyorum diye anlatıyor. Canını yaktığım rakiplerim rüyalarıma giriyor diye de ekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnzivaya çekilişini, asil kedi ve asil köpek ölüsünü sahibine göstermez gider uzakta ölür ben de bu halimi anne babama göstermeden yaşıyorum diyerek açıklıyor. Bu davranışıyla kendisini 300 Spartalı'daki krala benzetiyor.

Az ilerideki evleri göstererek evleri, arabaları var mutlular ama paraları olmazsa mutlu olamazlar, benim param yok ama ben bu halimle de mutluyum diyor.

Yıllardır burada ölümü beklediğini, ölmekten korkmadığını ama kendisini öldürüp öbür taraftaki yerini yıkamayacağını belirterek sözlerini tamamlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
133
30
15
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

yine bir aldatma hikayesi ve yine sinirlendim o kadın bu yaşattığını fazlasıyla çeksin sürünsün istiyorum umarım öyle olur sonu

Heisenberg

"Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş" diye bir söz vardır. İşte umarım senin yaşantında alt üst olur lanet kadın!

bbhmm

Adam açık ve net şu an yaşadığı hayatın kendi seçimi olduğunu söylüyor kadının yaptığını doğru bulduğumdan değil ama adamın bir mağarada ölümü beklemesi de k... Devamını Gör