Görüş Bildir
Haberler
Karşı Cinsten Olsaydın Nasıl Bir Sevgili Olurdun?

etiket Karşı Cinsten Olsaydın Nasıl Bir Sevgili Olurdun?

Trex
21.10.2016 - 12:54 Son Güncelleme: 25.10.2016 - 21:58

Sen süphesiz muhteşem bir sevgilisin. Peki ya karşı cinsten olsaydın nasıl bir sevgili olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Sen hangi mevsimde doğdun?

3. Mevsim demişken kış denilince aklına ilk ne geliyor?

4. Kış demişken kayak sporu yapar mısın?

5. Spor demişken sevgilin hangi sporu yapsın istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayvan demişken söyle bakalım hangi hayvandan çok iyi bir sevgili olurdu?

7. Hayvan demişken ormanda şehir yaşamından uzakta elektriksiz internetsiz yaşasan mutluluk yüzden kaç olurdu?

8. Mutluluk demişken mutluğun formülü neydi?

Sadık sevgili

Sadık sevgili

Verdiğin cevaplara göre sen karşı cinsten olsaydın sadık sevgili olurdun. Senin için sadakat her zaman çok önemli. Bu özelliğin karşı cinsten olsan da devam ederdi. Sen kimseye ihanet etmezsin! Ayrıca sen sabun köpüğü gibi köpürüp patlayan yalancı aşkları sevmiyorsun. İki kişi birbirine bağlı olursa her zorluğun üstesinden gelinebileceğini savunuyorsun.  Sen karşı cinsten olsan 10 numara sevgili olurdun ;)

Eğlenceli ve cömert sevgili!

Eğlenceli ve cömert sevgili!

Verdiğin cevaplara göre sen karşı cinsten olsaydın eğlenceli ve cömert sevgili olurdun. Sen sıkıcı insan sevmiyorsun. Bu tip insanlar seni çabuk yoruyor. Bir de bu kişi sevgili olursa bunun nasıl çekilmez bir ilişki olduğunu çok iyi biliyorsun. ayrıca cimri sevgililere tahammülün yok. Sen karşı cinsten olsan kesinlikle bu hatalara düşmez, eğlenceli ve cömert bir sevgili olurdun.

Saygılı ve dürüst sevgili!

Saygılı ve dürüst sevgili!

Verdiğin cevaplara göre sen karşı cinsten olsaydın saygılı ve dürüst bir sevgili olurdun! Sen insanların kabalıklarından illallah demiş birisin. Kaba insanlara tahammülün kalmamış. Özellikle ilişkilerde kabalık yapanlara karşı antipatin oldukça yüksek. Saygısız sevginin mümkün olmayacağına, olsa da bir süre sonra söneceğine inanıyorsun. O yüzden hem sana hem ilişkiye saygı duymayan kişiyle olmaz. Zamanında yalanların her türlü ilişkiyi nasıl zedelediğini bildiğin için dürüstlüğe ayrı bir önem veriyorsun. Çünkü, yalanla inşa edilen her ilişki bir gün çökmeye mahkumdur. Seni çok sıkan, çok boğan, gerektiğinde seni seninle kendi kendine bile bırakmayan kişilerden pek hoşnut değilsin.

Kıskanç Sevgili!

Kıskanç Sevgili!

Verdiğin cevaplara göre karşı cinsten olsaydın kesinlikle aşırı kıskanç bir sevgili olurdun!  Senin sevdiğin zaman aşırı sahipleniyorsun. Bunun üstüne karşı cinsten olunca eyvahlar olsun. Kimseler seni tutamaz. Sevgilinin yanından kimseler geçemez. Sen karşı cinten olsaydın yanmıştı herkes ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
553
238
135
73
24
24
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın