Görüş Bildir
Haberler
Intel Giyilebilir Teknoloji Geliştirecek

Intel Giyilebilir Teknoloji Geliştirecek

Ulaş
06.09.2014 - 14:23

Intel Başkan Yardımcısı ve Yeni Cihazlar Grubu Genel Müdürü Mike Bell konu ile ilgili yeni trendleri belirleyeceklerini ve teknoloji kullanımlarını ortaya çıkaran dünya çapında giyilebilir teknoloji açısından yenilikleri hızlandırabileceklerini dile getirdi.

Intel'in yatırım grubu ile yakın işbirliği yapması beklenen Fossil konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Popüler bir saat markası olan Fossil, Intel ile iş birliği yaparak kazançlarını katlayabilir.

Intel'in hangi donanımlarını kullanacağı hakkında henüz kesin birşey yok. Uzmanla ile ortak olarak akıllı saatler üzerinde çalışacaklar. Giyilebilir teknoloji pazarına iyi bir giriş yapmayı düşünen Intel'in Android işletim sistemini kullanılması bekleniyor. Teknoloji kısmına odaklanmak için kullanıcılara farklı deneyim sunmayı amaçladıklarını dile getiren Intel'in CEO'su Brian Krzanich konu ile ilgili '' Biz şirket olarak her zaman daha iyisini yapacağız '' dedi.

Moda ve teknolojiyi bir araya getirmeyi amaçlayan şirket bakalım nasıl bir donanım özellikleri ile karşımıza çıkacak. Peki ya siz Intel'in giyilebilir teknoloji piyasasına girmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Veteknoloji
Kaynak: http://www.veteknoloji.com/haber/inte...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam