Görüş Bildir
Haberler
Hikmet Karaman: "Son Hafta Üzerimize Düşeni Yapacağız"

Hikmet Karaman: "Son Hafta Üzerimize Düşeni Yapacağız"

Enver K.
18.05.2015 - 23:32

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonrası G.Saray ile oynayacakları son hafta mücadelesi hakkında ilginç sözler sarf etti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söylerken, son hafta oynayacakları maçla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Mersin İdman Yurdu ile oynadıkları maçtan sonra yaptığı 'Galatasaray için Rize maçı da kolay olmayacak. Rize takımının teknik heyetine ve futbolcularına çok güveniyorum. Biz kendi maçlarımızı kazanacağız ve bekleyeceğiz' sözlerine göndermede bulunan Karaman, 'Son hafta oynayacağımız maç Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor. Bu maçta şehir ve takım olarak biz üzerimize düşen görevi yapacağız' ifadelerini kullandı.

Ligde kalmayı garantilediklerini ifade eden Karaman, 'Bu sonuç Rize'ye ve Karadeniz'e hayırlı olsun. Ligin bitimine iki hafta kala 8 puan fark attık. Bu çok önemliydi. Lige nasıl başladığımızı iyi biliyoruz. Devre arası transferler yaptık. Ligde çıkışa geçtiğimiz daha sonra durgunluk yaşadığımız dönemler oldu. Bunlardan bir öz eleştiri yaparak gelecek yılın planlamasını hep beraber iyi yapmalıyız. Bugün zor bir maç oldu. Başta oyuncuları kutluyorum. Bu maçı oynamak çok zor. 2-0'dan maç 2-1'e geldi. Yiyeceğimiz bir gol alt sıradaki takımlara umut verebiliyor. Nihayet mutlu sona ulaştık. Ama lig daha bitmedi. Önümüzde iki maç daha var.' dedi.

Sampiy10

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın