Görüş Bildir
Haberler
Hangi Romantik Film Senin İlişkine Benziyor?

Hangi Romantik Film Senin İlişkine Benziyor?

Yung Boş Ada
13.03.2015 - 12:25 Son Güncelleme: 13.03.2015 - 13:49

Filmleri izlerken hep kendimizden parçalar bulup kendimizi ya da ilişkimizi o filmlere benzetmeye çalıştık yıllarca. En azından ben öyle yaptım ve yalnız olduğumu düşünmüyorum :) İşte sana bir fırsat! Testi çöz ve hangi film senin ilişkine benziyormuş öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, sizinki ilk görüşte aşk mıydı?

2. Eğer birini seçmek zorunda olsan, aşk mı kariyer mi?

3. Sence bir kadın ve bir erkek aralarında hiçbir romantik çekim olmadan arkadaş olabilir mi?

4. Peki ailen ilişkinizin ne kadar içinde?

5. Hiç çok uzun süre yalnız kaldın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki partnerinden beklediğin ne?

7. Şimdi de hangi romantik film klişesinin seni her seferinde derinden etkilediğini söyle bize!

8. Peki partnerin seni nasıl tanımlar?

9. Son olarak sence, sen ve sevgilin bu testten aynı sonucu çıkaracak mısınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"When Harry Met Sally" çıktı!

"When Harry Met Sally" çıktı!

Siz tam anlamıyla zıt kutuplar birbirini çeker deyişinin beden bulmuş halisiniz. O kadar farklısınız ki, birlikte 'bir çay bile' içebileceğinizi düşünmezdiniz. Ama o büyülü an geldiğinde birbiriniz için yaratıldığınızı anladınız. Elbette çok büyük kavgalar da ediyorsunuz ama biliyorsunuz ki sizin aşkınız ölümsüz.

"Pretty Woman" çıktı!

"Pretty Woman" çıktı!

Sizin aşkınız sadece peri masallarında görebileceğimiz bir aşk. Senin sevgilin o kadar zeki ve düşünceli ki. Senin için her şeyi yapmaya hazır. Ne zorluk çıksa karşına anında yardım ediyor sana yol gösteriyor ve seni kurtarıyor bu engelden. Ayrıca ikiniz de birbirinizin kalbinin en özel ve en gizli yerine çoktan yerleşmiş ve sonsuza dek orada duracak gibi görünüyorsunuz.

"The Notebook" çıktı!

"The Notebook" çıktı!

Tıpkı Allie ve Noah gibi, sizin ilişkiniz resmen büyülü. Sizi izleyen, ilişkinizi koruyan periler var adeta etrafınızda. Birçok engel çıktı karşınıza bugüne dek, bir sürü insan sizi ayırmaya çalıştı. Ama hepsinin sonunda gerçek ve sonsuz aşkınız kazandı. Bizden bir tavsiye, yağmurun altında öpüşmeyi denemelisiniz ;)

"Issız Adam" çıktı!

"Issız Adam" çıktı!

Ah ne büyük, ne çetrefilli bir aşk sizinki. Ama şu inadınız yok mu her şeyi yerle bir eden. Yapmayın be, sizinki gibi aşk çok zor bulunur bu devirde kıymayın bu aşka. 'Ada ben ayrılmak istiyorum' cümlesi duyulmasın sakın. Bulmuşsunuz birbirinizi, kaybedip de yıllar sonra karşılaşıp sadece sarılıp ayrılmak istemiyorsanız değerini bilin aşkınızın.

"Aşk Tesadüfleri Sever" çıktı!

"Aşk Tesadüfleri Sever" çıktı!

'Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa, senin cebine girmiştir' bu söz size çok şey ifade ediyor değil mi? Çünkü sizinki öyle bir şey ki, yıllarca birbirinizin etrafında dolanıp birbirinizi görmemişsiniz. Ama bir görüş, ne görüş! Sonsuz aşkın başlangıcı! Birbirinizi o kadar çok seviyorsunuz ki, ve birbiriniz için yaratıldığınızın farkındasınız. Birbiriniz için her şeyi yapmaya, ölmeye bile hazırsınız.

"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" çıktı!

"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" çıktı!

Sizinki çok ilginç bir ilişki. O kadar farklı tiplersiniz ki aslında. Ama birbiriniz olmadan da yaşayamazsınız bunu biliyorsunuz. Fakat bazı sıkıntılar var, birbirinize söyleyemediğiniz ama içten içe sizi yiyen kemiren şeyler. Bizden tavsiye, bunu yapmayın. Birbirinizle konuşun, ne derdiniz varsa anlatın çözün ki kaybetmeyin birbirinizi. Sizin gibi aşık zor bulunur bu devirde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
135
55
35
23
20
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysel Gülsever

sevgilisi olmadığı halde testi çözen sadece ben değilimdir dimi :))

Metasploit

yalnız değilsin gel bi sarılalım

Pasif Kullanıcı

Sorulan sorular bir kere daha sevgilim olmadığı gerçeğini çarptı suratıma

T.

"Pretty Woman" :) Çok da severimm.