Görüş Bildir
Haberler
Hangi MasterChef Yarışmacısısın?

etiket Hangi MasterChef Yarışmacısısın?

Penny
30.09.2018 - 18:50

MasterChef, kısa süre önce başlamasına rağmen izleyicinin beğenisini kazandı. Peki sen birbirinden renkli MasterChef yarışmacılarından hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki yaşın?

3. İnsanların söylemekten çekindiği bu şeylerden hangisini senin ağzından duymamız daha kolay?

4. Dünyanın sonu geliyor! Sadece seçilen kişiler yeni bir gezegende hayatına devam edecek. Bu kişileri seçme görevi de sana verildi. Kimleri asla bu gezegene almazsın?

5. Bu özelliklerden hangisine sahip olmayı kesinlikle isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisine daha fazla zaman harcıyorsun?

7. Sona yaklaşıyoruz. Peki yemek dendiğinde aklına hangi renk geliyor?

8. Son olarak şeflerden birini seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eslem!

Eslem!

Biraz narin ve kırılgan bir yapın var. Çok çabuk sinirlenebiliyor, kendini yıpratabiliyorsun. Başarın tartışılmaz, özgüvenlisin de ama özgüvenini çok çabuk kaybedebiliyorsun. Aslında sadece kendine odaklansan başaramayacağın hiçbir şey yok ama başkalarının sözlerini çok fazla önemsiyorsun. Bu da seni gereksiz bir şekilde geriye düşürüyor.

Esra!

Esra!

Öncelikle oldukça tatlı dillisin. Birinin kalbini kırman, özellikle bunu söylediklerinle yapman çok zor. Kendinden eminsin, başarmak için elinden geleni yapıyorsun ama başaramayınca da yıkılmıyorsun. Her seferinde kendini yeniden kanıtlayacak gücü toplayarak geri dönüyorsun.

Meltem!

Meltem!

Dünyanın en dürüst insanı olabilir misin? Sen de diğer birçok insan gibi kendine fazlasıyla güveniyorsun ama bunun arkası kesinlikle boş değil. Sen kendinden sonuna kadar eminsin. Yaptığın iyi ya da kötü her şeyin sonuna kadar arkasındasın. Ne istediğini ve bu isteğini elde etmek için ne yapmak gerektiğini tüm detaylarıyla biliyorsun. Sabırla adım adım başarıya giden yolda tereddütsüz ilerliyorsun.

Burcu!

Burcu!

Sen, diğer insanlara pek benzemiyorsun. Kendine has tavırların ve fikirlerin var. Kendinden eminsin ama hırs küpü değilsin. Hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor, bu yolda elinden gelen bütün çabayı gösteriyor, emek veriyorsun. Tüm bunların karşılığını almayı tabii ki istiyorsun ama biliyorsun ki kaybetmek dünyanın sonu değil. Bugün değilse de bir gün kazanan mutlaka sen olacaksın.

Hakan!

Hakan!

Her zaman kendine güvenin tam. Hatta seninki özgüveni geçmiş, biraz kendini beğenmişliğe yaklaşmış diyebiliriz. Bu özgüven de yersiz değil aslında. Son derece başarılısın. Bir kere bazı şeyler için emek vermiş, çabalamışsın. Bu emeklerin karşılığını görmeyi istiyorsun. Zaten öyle kolay kolay hırsına yenik düşecek biri olmadığından bu durum da senin için bir sorun oluşturmuyor.

Mehmet!

Mehmet!

Biraz rahat bir insansın. Çevrendekileri önemsiyor gibi görünsen de aslında sadece kendi bildiğine odaklısın. Yeniliklere kapalısın. Başarı hırsın yok ama başarılı olduğun her şeyi de, deyim yerindeyse, insanların gözüne sokmaya çalışıyorsun. Oldukça iyi kalplisin, şu hayatta en korktuğun şey birinin kalbini kırmak olabilir.

Kerem!

Kerem!

Başarı desen sende, yetenek desen sende, dürüstlük desen sende, saygı desen sende. Daha ne olsun? Sen, gerçekten harika bir insansın. Başarının farkındasın, bu yüzden hedefine giden yolda tahriklere de kıskançlıklara da kulak asmıyorsun.Bu kadar yetenekli olunca yoluna taş koyanlar oluyor haliyle. Fazla üstüne gelinirse lafı gediğine koyuyorsun. Tabii saygı sınırlarını kesinlikle aşmadan.

Murat!

Murat!

Sen, biraz tuhaf bir insansın. Yani insanlar dışarıdan seni böyle görüyor. Fakat bu tuhaflık değil. Sen, dünyanın çok fazla ciddiye alınmayacak bir yer olduğunu erkenden farketmişsin. Hiçbir şeyi ciddiye almıyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü de önemsemiyorsun. Her şeyin sonuna kadar keyfini çıkarmaya çalışıyor, öyle her şeyi kendine dert etmiyorsun. Bunu nasıl yapıyorsun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
259
149
106
64
28
26
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G Dragon

Hassiktir Eslem çıktım tekrar çözcem

Arda Akbal

Kerem kendini bu kadar dört dörtlük tanitamaz. Helal olsun tanitan arkadaşa iyi övmüş

nabansen

4.soruda bütün şıklardaki kişilikleri asıl sebebi acımasız insanlar

cakma-medusa

Bence acımasızlık genel bir yargı. Yani ben bazen bazı durumlarda hatta belki de başkasının veya kendinin iyiliği için kendine ya da bir başkasına acımasız o... Devamını Gör