Görüş Bildir
Haberler
Hangi Klişeleşmiş Siyasi Söylemsin?

Hangi Klişeleşmiş Siyasi Söylemsin?

diazepam
07.11.2014 - 13:29 Son Güncelleme: 07.11.2014 - 13:50

Türk siyaset tarihine damga vurmuş hangi klişe siyasi söylemsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Siyasi görüşünüzü kabaca nasıl tanımlarsınız?

2. Tarafsız bir gözle bakarsanız hangi partinin amblemi daha güzel?

3. Yeni kurulan hükümette bakan oldunuz, ne bakanısınız?

4. Hangi devlet başkanı?

5. Şu Rorsarch testinde en net hangisini görüyorsunuz?

5. Şu Rorsarch testinde en net hangisini görüyorsunuz?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi siyasi film?

7. Şu anki ilişki durumunuz nedir?

8. Biriyle dertleşmeye ihtiyacınız var... Kim?

9. Bir "Serdar Ortaç" şarkı sözü seçin?

10. Son olarak bir insanda mutlaka bulunması gereken özellik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ne mozaiği ulan?"

"Ne mozaiği ulan?"

Sinirli bir kişiliğiniz var ve bunu göstermekten çekinmiyorsunuz. Aslında özünde iyi bir insansınız ancak saman alevi gibi parlayan öfkeniz sizi yanlış tanıtıyor. Olsun yakınınızdaki insanlar sizin gerçekte nasıl biri olduğunuzu çok iyi biliyor. Çevresinde sevilen, sayılan, duygularını güçlü yaşayan, tutkuları olan bir kişisiniz.

"Dün dündür bugün bugün"

"Dün dündür bugün bugün"

Gerçekleri olduğu gibi söyleyen bir yapınız var. Bu zaman zaman sizi sıkıntıya soksa da doğruları savunmaktan asla vazgeçmiyorsunuz. Eğlenceli, komik, mizah anlayışı olan birisiniz. Her ne kadar insanlar ilk bakışta sizi ukala biri gibi görse de tanıdıkça aslında hiç de öyle olmadığınızı görüyor. Macera seven, doğa sporlarına aşık, dostlarına kıymet veren birisiniz.

"Sizi gidi batı taklitçileri sizi"

"Sizi gidi batı taklitçileri sizi"

Hayatı olduğu gibi yaşayan birisiniz. Sadelikten ve basitlikten yanasınız. Minimalist bir yaşam tarzınız var. Size göre her şeyin fazlası zarar, elinizdekilerle mutlu olmasını çok iyi biliyorsunuz. Kalabalık ortamlardan hazzetmiyor, sevdiğiniz birkaç dostunuzla vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Kalemi kuvvetli, düşündüklerini güzel ve doğru şekilde ifade eden birisiniz.

"Benim memurum işini bilir"

"Benim memurum işini bilir"

Size göre hayatta her şeyin bir şeyi var. Çözülmeyecek sıkıntı, geçmeyecek acı yok. Onun içindir ki siz 'ben istemedikçe beni kimse üzemez' şiarını benimsemiş ve başarılı şekilde uygulayan birisiniz. Hayattan zevk almasını biliyorsunuz. Sinema, tiyatro gibi sanat dallarına merakınız var ve fırsat buldukça bu yönünüzü tatmin ediyorsunuz.

"Otasasaltık essnik vörsun"

"Otasasaltık essnik vörsun"

Heyecanlı, tezcanlı birisiniz. Duygularınızı çok yoğun yaşıyor, zaman zaman bundan dolayı bu duygularınızı dile getirmekte zorlanıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde çekingen birisiniz, birisine alışmanız uzun zaman alıyor. Ancak birini bir kere hayatınıza soktunuz mu karşılıklı büyük keyif alıyorsunuz. Bireysellik sizin anahtar kelimeniz. Spor olsun, sosyal hayat olsun, eğlence olsun hep bu bireysellik etrafında dönüyor.

"İşsazı issinin issassız"

"İşsazı issinin issassız"

İstediğiniz her şey hemen olsun istiyorsunuz, aceleci bir yapınız var. Bu sebeple üzülmeye, kırılmaya, küsmeye çok açıksınız. Lafı uzatan, dolandıran insanları sevmiyorsunuz. Derdinizi, düşüncelerinizi ,duygularınızı pat diye söylüyorsunuz ve istiyorsunuz ki karşınızdakiler de öyle yapsın. Arkadaş grubunda imla hatalarını düzelten kişi sizsiniz, ama bu sevilmediğiniz anlamına gelmiyor çünkü arkadaşlarınız sizi böyle kabul etmiş.

"Hayatında iki koyun gütmemiş adamlar"

"Hayatında iki koyun gütmemiş adamlar"

Siyaset ve gündem ile yakından ilgilenen muhafazakar bir insansınız. Her ne kadar muhafazakar bir yapınız olsa da yeniliklere ve değişikliklere asla kapalı değilsiniz. İnsanları olduğu gibi kabul etme konusunda bir sıkıntınız yok. Farklı, otantik şeylere bayılıyorsunuz. Yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek en büyük tutkunuz.

"Yollar yürümekle aşınmaz"

"Yollar yürümekle aşınmaz"

Satır aralarını okuma konusunda ustasınız. Karşınızdakinin söylediğinin bir kat fazlasını anlıyorsunuz. Bu zaman zaman sizi yorsa da bunu istemeden yapıyorsunuz. Kafanız sürekli çalışıyor, yoğun olmayı, çok çalışmayı seviyorsunuz. Bulmaca çözmek, yapboz yapmak, hobilerinizle uğraşmak sizi ziyadesiyle keyiflendiriyor. Sosyal medyada da bir hayli aktif birisiniz.

"Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum"

"Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum"

Esprili bir kişiliğiniz var. Gülmeyi, güldürmeyi çok seviyorsunuz. İnsanların sizi tanımlarken kullandıkları ilk sıfat hep 'eğlenceli', 'keyifli', 'komik', vs. oluyor. Bundan asla şikayetçi değilsiniz, bilakis bu durum hoşunuza gidiyor. Ama hayatı da ciddiye alan birisiniz, mükemmeliyetçi bir yönünüz var ve başladığınız bir işi yarım bırakmak asla size göre değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
20
9
5
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Helin Winchester

"Benim memurum işini bilir" "Benim memurum işini bilir" Size göre hayatta her şeyin bir şeyi var. Çözülmeyecek sıkıntı, geçmeyecek acı yok. Onun içindir ... Devamını Gör

MİSS DAYTONA

"Benim memurum işini bilir" Size göre hayatta her şeyin bir şeyi var. Çözülmeyecek sıkıntı, geçmeyecek acı yok. Onun içindir ki siz "ben istemedikçe beni ki... Devamını Gör

Mervel Timur

"İşsazı issinin issassız" İstediğiniz her şey hemen olsun istiyorsunuz, aceleci bir yapınız var. Bu sebeple üzülmeye, kırılmaya, küsmeye çok açıksınız. Lafı... Devamını Gör